8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut täyden palvelun varasto yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 5.12.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Projektin tausta:

Tarkoituksemme on perustaa täyden palvelun varasto (tavaroiden nouto asikaan luota - varastointi - palautus asiakkaan luokse). Palvelu tulee olemaan hyvin online-painoitteinen, joten asiakkaiden kaikki yhteydenotot ja tilaukset tulevat meidän nettisivujen kautta.

Tarvitsemme tätä varten täysin uudet nettisivut, joihin on tarkoitus tehdä tilausjärjestelmä (n. 6 portainen tilasuprosessi) ja hinta konfiguraattori kahdella muuttujalla (säilytysaika (kk) ja tavaramäärä (m2)). Konfiguraattorin on tarkoitus laskea asiakkaalle hintaa näitä kahta muuttujaa vaihtamalla (jonkinlainen vetoakseli, jossa juoksevat kk ja m2). Konfiguraattorin on tarkoitus toimia myös asiakaspalvelumme työkaluna, jos asiakkaat soittavat tai lähettävät s-postia.

Uusien nettisivujemme on tarkoitus antaa asiakkaalle helposti lähestyttävä ja informatiivinen tilausprosessi, jossa asiakas näkee erittäin läpinäkyvästi kaikki varastoinnista aiheutuvat kustannukset eri parametreillä. Tilausprosessin on oltava yksinkertainen mutta informatiivinen ja tarvittaessa asiakkaan on löydettävä sivustolta vastaukset lähes kaikkiin varastointiin liittyviin kysymyksiin.

Sivujen sisältö on yksinkertaisemillaan -> Etusivu (jossa hinta konfiguraattori), Palvelut, Hinnasto, FAQ, Yritys, Ota Yhteyttä, Ehdot/ohjeet. Alapalkissa kaikki some-kanavat ja linkit niihin. Mahdollisia muita lisäyksiä ovat blogi ja jonkinlainen kirjautumisjärjestelmä (Log In), jossa asiakas voi seurata tilaustaan. Toisessa vaiheessa kirjautumisjärjestelmään voidaan lisätä kuvia asiakkaiden varastoitavista tavaroista. Sivustot sisältävät yksinkertaisia matriisi laskureita, jotta konfiguraattori toimii oikein.

Sivujen tyyli tulee olla näyttävä, mutta yksinkertainen ja helposti lähestyttävä sekä informatiivinen, koska asiakaspalvelu hyödyntää myös sivustoa puhelimitse ja s-postilla tulleissa tilauksissa. Tässä muutamia ihan ok esimerkki sivustoja, jotka meidän sivuston on tarkoitus päihittää palvelukokemuksessa, visuaalisuudessa, informatiivisuudessa ja itseasiassa kaikilla osa-alueilla:

MakeSpace (jenkki yritys, jolla hyvä huonekalujen tilan tarpeen laskentatyökalu, joka meidänkin on tarkoitus sisällyttää sivustolle) -> https://makespace.com/nyc/

Heidän huonekalujen laskentatyökalu, jossa asiakas täppää varastoitavat tavarat ja laskuri laskee tilan tarvetta -> https://makespace.com/storage-calculator/

Suomalaisia sivustoja, joissa hyvä pohja, mutta sivustomme tulee yksinkertaisesta näyttää ja tuntua paremmalta asiakkaalle. Ja ennen kaikkea erottua niistä selkeällä hintakonfiguraatorilla, koska nämä kaikki ovat melkein kopioita toisistaan.

Pilvivarasto -> https://pilvivarasto.fi/

Helppovarasto -> https://www.helppovarasto.fi/

Storeys -> https://www.storeys.fi/

Meidän sivuston tulee sisältää seuraavat elementit:
- Sivujen pitäisi toimi selainpohjaisena myös mobiilissa.
- Sivuilla ei alkuun tapahdu maksuliikennettä vaan tilausta seuraa sähköpostilasku eli nettisivujen kautta tehdystä tilauksesta pitäisi tulla s-posti asiakaspalveluumme
- Tuotamme itse sisällön nettisivuille (tekstit ja laskentakaavat konfuguraattoriin ja yksittäisten tavaroiden tilan tarpeeseen)
- Vaikka tuotamme itse sisällön, niin tarvisemme apua sen läpl lukemiseen hakukoneoptimointia (SEO) varten
- Mahdollisuus live-chat palveluun / faceboook chat-palvelu
- Haluaisimme ylläpitää sivustoa tekstin ja mahdollisesti kuvien osalta itse. Onko se mahdollista?
- Tilausprosessissa varauskalenteri/aikataulu kuljetuksille (yksinkertainen päivä + aikaikkuna kalenteri), jossa asiakas valitsee kuljetus ajankohdat
- Tarvitsemme myös apua visualisoinnissa sekä UX-asioissa

---
Hintalaskuriin täytetyt tiedot:

Laskurin ilmoittama hinta-arvio: 1640 - 3280 euroa

1. Ulkoasun tyyli
Kustomoitu
Sivujen pitää olla responsiiviset

2. Logo
Tarvitsen logon muokkausta sivuille sopivaksi

3. Sisältö ja julkaisujärjestelmä
Tarvitsen 12 sisältösivua
Tuotan sisällön itse ja haluan että te lisäätte sen sivuille (mahdollisuus lisätä tekstiä ja ehkä kuvia itse ja samalla ylläpitää sivustoa) -> tarvittaessa tuki nettisivujen ylläpidossa
Tarvitsen julkaisujärjestelmän käyttööni

4. Lisäominaisuudet
Google Analytics
Yhteydenottolomake
Valokuvagalleria

5. Verkkokauppa
Yksinkertainen verkkokauppa

6. Muuta
Tarvitsen webhotellin
Tarvitsen verkkotunnuksen


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?