8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarvitaan ohjelmoija viimeistelemään kesken jäänyt PHP (CakePHP) sovelluskokonaisuus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.10.2017 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsin PHP-ohjelmoijaa saattamaan kesken jääneen sovelluskokonaisuuden maaliin. Kyseessä on PHP (CakePHP) + MySQL + JQuery koodia, joka on huonosti dokumentoitua mutta muuten melko ok, ei siis hirveä sotku. Sovellus on aika pitkälle tehty, työtä olisi ehkä pariksi viikoksi tai kuukaudeksi näin alkuun. Tavoitteena saada aikaan "versio 1.0" jolla hommaa voisi lähteä myymään ja testata sen kaupallinen potentiaalil. Mikäli liiketoimintaa syntyy, jatkokehitystarvetta olisi huomattavasti.

Koodin kommenteissa (niitä sentään on!) ja vähässä oheisdokumentaatiossa on käytetty jonkin verran suomea, eli suomen kielen taito pitäisi olla edes kohtalainen; matkan varrella tarkoitus kääntää kaikki englanniksi.

Haen ensisijaisesti freelanceria tai pientä yritystä. Freelancer-pohjalta mahdollisuus jopa työllistyä tämän hankkeen kautta vakinaiseksi, jos kaikki menee kuin elokuvissa. Jos ja jos... Eipä tuota ihan uskalla luvata mutta mahdollista sen kyllä pitäisi olla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?