8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointiviestinnän toteutus Mailchimpillä

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.10.2017 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8212 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme visuaalisesti ja kirjallisesti lahjakasta tekijää yritysasiakkaille suunnatun markkinointiviestinnän toteuttajaksi. Viestintä toteutetaan vuosisuunnitelman mukaan, noin kerran kuussa Mailchimp ohjelmalla, olemassa olevalle asiakasrekisterille ja hyvin rajatulle kohdesegmentille.

Pyydämme tarjousta "asiantuntijakirjeen" kertatoteutuksesta, kertoja 1-2/kk jatkuvana sopimuksena. Yksi kirje sisältää 1-2 "uutista/tarjousta", johon raakamateriaali on valmiina. Toteutukseen kuuluu kirjeet toteutus, postituksen teko sekä onnistumisen seuranta. Mahdollisuus teettää linkitettävien Wordpress sivujen päivitystä/optimointia lisätyönä samalla tekijällä on plussaa.

Projektin tavoitteena on varmistaa, että viestintä tapahtuu suunnitelman mukaisesti ja viestintä on visuaalisesti ja sisällöltään ammattitaitoista sekä saajaa kiinnostavaa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?