8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarjouspyyntö yrityssivusto

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.10.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8061 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Haluaisin tarjouksen internetsivujen luomisesta. Kuten alla olevasta kuvailusta huomaa, teknisellä tasolla esimerkkinä voi käyttää Autojerry-palvelua. Toimiala on kuitenkin täysin toinen ja sivusto ilmeeltään erilainen. Kuten Autojerryssä, sivuston tarkoituksena on kerätä yksityisasiakkaille palvelutarjouksia yrityksiltä. Avaan tätä yksityiskohtaisesti hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Sivustolle tulevat ihmiset täyttävät tiedonkeruulomakkeen ja kertovat osoitteen/ postinumeron. Asiakkaalle näkyy kartta, jossa on listattuna alueella kyseistä palvelua tarjoavat yritykset arvosteluineen. Karttaa zoomaamalla asiakas voi valita yrityksiä. Lomakkeella voi olla myös poisrajaavaa tietoa, jolloin yritys ei näy asiakkaalle hakutuloksissa.

Asiakas voi valita itse haluamansa palveluntarjoajat tai antaa järjestelmän valita automaattisesti x-määrä yrityksiä alueelta.

Lomakkeen kysymysten perusteella yritykset antavat tarjouksia asiakkaalle.
Asiakas saa tarjoukset 3 yrittäjältä ja näiltä jokaiselta 2 sisällöltään erilaista tarjousta. Asiakas saa sähköpostiinsa kootusti nämä tarjoukset. Asiakkaalle näkyvät yritykset vierekkäin ja yritysten alla hinnat ja hieman palvelun sisältöä. Tarjousta klikkaamalla asiakas saa yksityiskohtaisemman tarjouksen sisällön.

Minä otan prosenttiosuuden näistä tarjouksista ja sen vuoksi minun pitää saada tieto minkä tarjouksen/ hinnan asiakas valitsee. Yritykset lisäävät tiedon mihin asti tarjous on voimassa ja tämän pitää myös näkyä asiakkaalle. Onko laskutusta mahdollista automatisoida, niin että hyväksytystä tarjouksesta lähtisi automaattisesti lasku?

Minulla tulee olla mahdollisuus lisätä yrityksiä sivustolle sitä mukaa kun he haluavat liittyä palveluun.

Tarjouksessa tulee olla mukana yrityksen domain ja sähköpostiosoitteet
Sivustoa tulee olla mahdollista itse ylläpitää (muuttaa tekstejä, lisätä/ poistaa yrityksiä palvelusta yms.)
Sivuston pitää olla houkutteleva, selkeä ja yksinkertainen myös vanhempien ihmisten käyttää.
Sisältyy Facebook, Twitter ja Instagram-painikkeet

Optiot:
* Logon suunnittelu
* Toimii myös mobiilisti
* Asiakas voi arvostella yrityksiä ja saamaansa palvelua. Arviointipyyntöjen tulisi lähteä asiakkaille n. kk hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Näiden arvioiden tulisi näkyä asiakkaalle hakutuloksissa.
Onko tätä prosessia mahdollista automatisoida? Niin, että minä moderoin/ hyväksyn arvostelun ennen kuin se siirtyy näkyviin sivustolle?

Lisätietoa mieluiten sähköpostilla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?