8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo liikunta-alan yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 19.9.2017 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Olemme aloittava liikunta-alan yritys, jonka toiminta keskittyy työhyvinvointiin. Muita palveluita ovat erilaiset liikunnalliset tapahtumat, konsultointi ja myös yksityisille järjestettävät liikuntapalvelut. Yrityksen nimi: (nimi lisätiedoissa). Haluamme nimellä korostaa kultaista keskitietä ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. On siis löydettävä tasapaino liikunnan ja muun toiminnan välillä, jotta päästään parhaaseen tulokseen niin työelämässä kuin muuallakin.

Kyseessä on kahden nuoren naisen pyörittämä yritys. Toiminnassamme kuvastuu innovatiivisuus, energisyys ja maanläheisyys.

Logo: haluamme selkeän ja helposti tunnistettavan logon, joka kuvastaa toimintaamme. Haluamme nykyaikaisen ja raikkaan ilmeen. Logossa voi olla koko yrityksen nimi ja esim. dynaaminen muoto/kuva joka kuvastaa kultaista leikkausta. Logon on oltava neutraali, josta ei tule selkeitä mielleyhtymiä kumpaankaan sukupuoleen.

Värit: Ajatuksenamme olisi, että tekstin väri olisi violetti (esim. RGB 142, 18,140) ja dynaaminen muoto/kuva olisi kultainen. Muita värejä: musta, valkoinen (myös muut ideat otetaan vastaan)

Toivomme että logo on toimiva sekä esitteissä (sovitus myös moniväriselle taustalle) että esim. painettuna kankaalle ja nettijulkaisuissa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?