8020 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uusi WordPress-sivusto tietokantaominaisuuksilla

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.9.2017 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8020 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme lanseeraamassa sivustoa, joka listaa korkekouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattuja työpaikkoja ja työnantajia. Lisäksi sivustolle tulee työnantajien profiileja, videoita, tarinoita ja ajankohtaista-osio, jossa videoita ja artikkelimuotoista sisältöä. Sivusto rakentuu etusivusta ja 6-8 alasivusta (osittain samoilla templateilla), minkä lisäksi tulee työnantajien profiilisivuja. Ilmeen suunnittelu on jo käynnissä, ja etsin siis varsinaisen sivuston toteuttajaa.

Tarkoitus olisi rakentaa graafikon leiskojen pohjalta dynaaminen WordPress-sivusto, johon lisäksi integroidaan yhteistyökumppanimme työpaikkojen hakumoottori (Oikoti.fi:ssa tietyllä tagilla merkatut työpaikat). Lisäksi rakennetaan yksinkertainen tietokanta, josta käyttäjät voivat hakea ja selata työnantajia eri kriteerien perusteella. Sisällöt tuotamme ja tarvittaessa myös lisäämme itse.

Benchmark-sivustona toiminnallisuuksien osalta toimii esim. www.kesaduuni.org. Nyt rakenteilla oleva sivusto on tosin hieman yksinkertaisempi ja suppeampi, mutta idealtaan samankaltainen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?