8064 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo koiratarvikkeita myyvälle nettikaupalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.7.2017 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8064 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei,

Tarvitsen kaupallisesti hyvin toimivan ja vaikuttavan logon yritykseeni. Odotan sen ilmentävän yritykseni arvoja ja toimintaa, herättää huomion, jää ihmisille mieleen, on myyvä ja jonka tallenteita on helppo hyödyntää tuotebrändäyksessä. Toimin netissä, joten en niinkään paina paperiesitteitä ainakaan suuressa mittakaavassa. Logon tehtävä on saada ihmiset kiinnostumaan webbikaupastani, tuotteista, klikkaamaan sivustolleni ja muistamaan yritys, tuotteet sekä brändi.

Logoa käytetään lähinnä nettisivuilla, painetaan tuotteisiin sekä painetaan pakkauksiin.Ehkä myös painatan pieniä, tuotteisiin kiinnitettäviä metallilätkiä.

Logo voi olla yrityksen teksti pelkästään tai teksti ja kuva. Se voisi olla myös visuaalisesti tyylitelty (osoite lisätiedoissa), jotta nettisivu jää heti mieleen.

Yrityksestä ja arvoista:
- koiratarvikkeiden painopiste kauniissa, tyylikkäissä, hyvälaatuisissa, hauskoissa ja muodikkaissa esineissä koirille ja omistajille
- asiakkaina eniten koiran ulkonäköön huomiota kiinnittäviä naisia ja tyttöjä, joilla on pieniä ja keskisuuria koiria, mutta tarjoan tarvikkeita myös palveluskoiratyyppisille koirille omistajineen
=> eli logon tulee ilmentää tätä. Se ei kuitenkaan voi olla liian steriili tai tyylitelty tai liian äärimmilleen viety.Hyvä, jos se voi olla myös sliippaamaton ja villi ilmentäen koirien koiruusluonnetta, dynaaminen sekä ilmentää rakkautta ja kiintymystä.

Tarvisen logosta myös negatiivin sekä eri tallenteissa, joita voin vaivattomasti hyödyntää:
- nettisivuilla
- tuotteissa painettuna tai poltettuna
- pakkauksissa
- power-point -esityksissä
- käyntikorteissa
- eli ainakin cmyk,rgb ja negatiivinen logo

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Kiitos.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?