8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokaupan teko

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 28.6.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8051 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

olemme pienyritys Varkaudesta ja tilanne on mennyt siihen että tarvitsisimme uudet verkkokaupat, asiakasrekisterin ja "kassajärjestelmän".

Vanha sivumme (* osoite lisätiedoissa) ja (** osoite lisätiedoissa) on mennyt käyttökelvottomaksi php muutosten myötä.

Olemme Divari tyyppinen kivijalkakauppa missä on elokuvia, pelejä, lehtiä, kirjoja, julisteita, konsolipelejä sekä konsolitarvikkeita. Pääpiirteittäin teemme vaihtokauppaa sekä myymme tuotteita käytettynä mutta aina sillointällöin ostamme uusiakin kuten Magic the Gathering keräilykorttipelin osalta. Alakerrassa meillä on erikseen erotiikkaliike jossa myymme tarvikkeita, asusteita sekä elokuvia ja lehtiä jonne omat sivut mutta liitettynä meidän "kassajärjestelmään".

Meillä voi käydä vaihtamassa ja ostamassa tuotteita joten käytämme asiakasrekisteriä vaihtohyvitysten jättämiseksi asiakkaiden tileille jos eivät sillä hetkellä löydä tilalle tuotteita. Tällä hetkellä asiakasrekisterin sekä "kassajärjestelmän" kautta vaihtohyvitykset sekä tuotteiden lisäykset/vähennykset tietokannasta toimivat. Asiakasrekisteri ja kassajärjestelmä on itse tehty käsin joten niissä ei ole ongelmia mutta verkkokaupat tehtiin php pohjaisille sivuille jotka nyt sitten on nurin.

Suurin ongelma taitaa olla se että vanhat tiedot rekistereistä pitäisi kaivaa esille ja siirtää uuteen jos vanhaa ei voi käyttää sellaisenaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?