8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarjouspyyntö nettisivuista

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.6.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei.

Olen perustamassa yritystä ja nyt ollaan jo siinä vaiheessa että seuraavana vuorossa on nettisivujen tekeminen. Nettisivujen sisältö tulee olemaan, tekstiä, kuvia ja videoita (youtubesta linkitettyjä). Työstän itse kaikki kuvat, tekstit ja videot sekä sivun ulkonäön, logot jne. Tehtäväksenne jäisi sivuston "kasaaminen" toiveideni mukaiseksi. Sivusto pitäisi tehdä siten, että voisin sitä jatkossa päivittää esim wordpressin kautta. Olen itse tehnyt muutamat kotisivut yrityksille, joten tämäkin puoli onnistuu, mutta ajattelin pyytää kotisivutarjouksia muutamista yrityksistä. Jos saan mieluisan tarjouksen niin annan sivujen tekovastuun ammattilaisille.

Sivuston rakenteeksi tulisi viisi pääsivua/yläsivua, joista yhden sisältö olisi katsottavissa vain rekisteröityneille asiakkailleni. Tämän jäsensivun alle tulisi 8 sivua, joissa olisi tekstiä, videoita ja kuvia. Sivuston pääsivut (5) olisivat kaikille avoimia ja jäsensivulle pääsisi vain kirjautumalla. Sivustoon pitäisi kuulua verkkokaupan tapainen kirjautumis-systeemi. Tunnukset kirjautumiseen pitäisi hankkia minun kauttani, tunnusta ei voisi itse luoda vaan sen saisi sen jälkeen kun on hankkinut jäsenyyden. Toinen vaihtoehto on, että jäsensivut suojattaisiin salasanoilla. Salasanoja pitäis olla mahdollista tehdä rajaton määrä, jotta tätä vaihtoehtoa kannattaisi harkita. Sivustoon kuuluisi myös yhteydenottolomake.

Saisinko tarjouksen tällaisesta nettisivupaketista.

Terveisin Markus Määttä


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?