8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Varauspalvelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 8.6.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Pyytäisin tarjousta internet- sivuille. Sivusto olisi ajanvarauspalvelu, jossa pystyy vertailemaan eri palvelujen tarjoajia (yrityksiä) sijainnin, hinnan ja arvostelujen perusteella. Vertailun jälkeen sivuston käyttäjä voi valita haluamansa palvelun, haluamastaan yrityksestä, haluaamsa ajankohtaan ja varata sen. Varauksen yhteydessä veloitetaan käyttäjältä palvelumaksu tai vaihtoehtoisesti käyttäjä voi maksaa suoraan koko varaamansa palvelun.

Jokainen käyttäjä luo oman tilin sivustolle. Yksinkertainen ja nopea tilinluonti: nimi, puhelinnumero, sähköposti, salasana ja maksukortin tiedot. Sivustolle sisäänkirjautuminen tapahtuisi sähköpostilla tai vaihtoehtoisesti FB- tilillä tai Google- tilillä. Käyttäjätiliin liitetään Visa/Mastercard maksutoiminnot, jota veloitetaan varatessa palvelua. Sivusto olisi yhteydessä taustajärjestelmään, johon yritysten omat varaussivustot ovat yhteydessä. Sivustolla olevien yritysten omia sivuja/tilejä pitäisi pystyä muuttamaan (mm. lisätä tai poistaa tarjottuja palveluita, muuttaa hintoja, muuttaa aikoja kalenteriin, yms). Ja näiden muuttaminen pitäisi olla helppoa ja yksinkertaista, jotta jokainen yritys pystyisi itse muuttamaan niitä. Sivuston tulisi olla erittäin helppokäyttöinen ja viimeistelty. Perusidea, jota haetaan on samanlainen kuin timma.fi varauspalvelu.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?