8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut pienelle laitemaahantuontiyritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 29.5.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yrityksemme on pieni 2 hengen maahantuontiyritys, joka myy erilaisia mittalaitteita. Nykyiset tuotteitamme esittelevät kotisivut ovat vanhat (tehty lähes 20 v sitten Wordpressillä). WEBbihotellimme päivitti hiljan serverinsä ja sivumme kaatuilivat ja menivät repaleisiksi toimimattoman ohjelmaversiomme takia, mm valikko hävisi.

Tarvitsemme uudet ja modernimmat sivut, joiden rakenne muodostuu pääsivusta (oma kuva ja olemassa oleva logo) sekä 4 valikko-osoitteesta:
• alivalikko 5 päämiehelle, joiden sivuilla on kuvaus päämiehestä ja joista pääsee tuoteryhmien kautta heidän omille tuotteilleen.
• alivalikko tuotteille, joissa on n 20-25 tuoteryhmää ja kaikkien tuoteryhmien alla yhteensä n 200 tuotetta
• alivalikko yhteystiedoille
• alivalikko yhteydenottoon

Tyypillisellä tuotesivulla on tuotteen kuva, tuoteteksti sekä pääominaisuudet bulletteina. Lisäksi tuotesivuille tulee linkki päämiehen vastaavalle tuotesivulle sekä meidän yhteydenottolomakkeeseen.

Pyydän tarjousta sivuston rungon tekemiseksi esim Wordpressillä tai hyödyntäen tarvittavia lisätyökaluja (esim Beaverbuilder tai vast, jos tarpeen). Kuvat ja teksti pääsääntöisesti ensin copypastattaisiin ulkomaisilta päämiessivuilta ja myöhemmin stilisoinnin jälkeen käännettäisiin suomeksi. Osa kuvista on omaa valokuvaustuotantoa (JPG). Työssä tarkistettaisiin myös sivuston sijainti joko nykyisessä tai mahdollisesti uudessa hotellissa sekä asennettaisiin sivut sinne.

Haluaisin mieluiten toteuttaa työn interaktiivisesti, jolloin yhdessä luonnostelisimme ja rakentaisimme vaihe vaiheelta sivuston rungon ja ilmeen sekä mallituotteet kullekin sivulle. Näin toimien samalla oppisin itse laajentamaan sekä ylläpitämään tuoteryhmien ja sivujen sisältöä. Eli tuotteita syötettäisiin projektissa tehtyyn sivustoon vain muutamia, valtaosan jäädessä minun tehtäväksi.

Sivuille ei tule nettikauppaa eikä uutissaitteja. Arvostan ratkaisuissa hakukoneoptimoinnin huomioimista. Sivuista on ainoastaan suomenkielinen versio. Rakenne on mahdollisimman yksinkertainen ja selkeä.

Etsin pääkaupunkiseudulta toteuttajakumppania edellä kuvatulle projektille. Hän voisi toimia myöhemmin asiantuntijatukenamme niin sovittaessa. Yrityksemme sijaitsee Haagassa ja itse asun Laajasalossa. Voin tulla myös valittavan toteuttajan luokse.

En osaa asettaa hommalle budjettia, mutta ammattimies osannee tehdä tarjouksen edellä kuvatun perusteella. Valinnassa priorisoin tarjottavaa palvelua, referenssejä, ylläpidon ja mahdollisten ohjelmien kustannuksia sekä luonnollisesti toteutuksen hintaa (kiinteä kokonaishinta tai tuntihinta x tuntiarvio toteutukselle).


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?