5814 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarjouspyyntö CMS järjestelmästä ja koodaustyöstä matkailuyritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 22.5.2017 | Budjetti: 5000 - 10000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5814 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Pyydämme tarjousta helppokäyttöisestä CMS järjestelmästä ja ohjelmointityöstä, jossa CMS järjestelmään ohjelmoidaan käyttöliittymä, integroidaan eri toimittajalta tuleva online varausmoottori. Lisäksi CMS järjestelmään rakennetaan 4 erityyppistä lomaketta, joiden määrittelystä vastaa asiakas.
Kokonaiskuvaus kotisivu + verkkokauppatoiminnoista lähetetään sähköpostilla kiinnostuneille toimittajille. Toivomme toimittajalta matkailutoimialan tuntemusta ja kansainvälistä otetta. Lisäksi julkaisujärjestelmän osalta edellytämme avoimuutta, ketteryyttä ja riippumattomuutta toimittajasta.

Hintaan tulee sisällyttää projektin aikaiset hinnat, toistuvaismaksut sekä kustannusksen palvelinpalveluista.

Graafinen suunnittelu ja uusi käyttöliittymälayout tulee valmiina taitettuna mainostoimiston tekemänä. Kieliversio sivustolle on englanti.

Yritys hallinnoi erikseen kapasiteettia omassa POS ja PMS järjestelmässä sekä OTA kanavissa (Booking.com)

Yrityksellä on käytössä TripAdvisor, Facebook ja Instagram kanavat markkinointiin, jotka istutetaan a) kuvavirtana tai b)kuvakkeena sivuston käyttöliittymään

Maksumahdollisuus on aluksi vain majoitustuotteille ja maksuoperaattorin palvelut kytkeytyvät PMS ja OTA toimittajan toimesta
Maksuoperaattori valitaan maksutapojen mukaan

Ohjelmapalvelu- ja pöytävarauksia tarjotaan varauslomakeperiaatteella, eikä suoran maksun mahdollisuutta alkuvaiheessa ole, lomakkeen kenttämääritykset tulevat asiakkaalta.

Työn aikataulu 06-09.2017.

Tarjous tulee toimittaa 29.5.2017 mennessä


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?