5823 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Partneri rakennusalan ohjelmiston tekoon

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 3.5.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5823 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme Helsingissä toimiva pieni, vuoden ikäinen konsulttiyhtiö, joka mm. kehittää rakennusalan toimijoille suunnattua uudentyyppistä hankintajärjestelmää. Meiltä löytyy käytännössä kaikki muu suurista pilotti- ja kehitysyhteistyökumppanuuksista ja myyntiosaamisesta lähtien, mutta oma osaaminen ei yksinkertaisesti riitä tuotteen tekniseen toteutukseen. Joku voisi kuvata meitä startup-yhtiöksikin.
Sen sijaan, että ostaisimme tuotteen kehitystyön alihankkijalta "kovalla lainarahalla", tahtoisimme löytää porukkaamme henkilön / henkilöt, jotka hallitsevat koodauksen ja muuta tarvittavaa teknistä osaamista. Tuotteesta on tehtynä adobe xd-pohjainen demon tynkä, sekä esimerkiksi datagap-analyysiä ym. muuta materiaalia.
Meiltä löytyy toimialakohtainen substanssi, kontaktit ja suuri määrä kehittelemästämme konseptistamme kiinnostuneita tahoja, mutta pelkkä visio ei tuota kassavirtaa, vaan tarvitaan tuote. Tavoitteenamme on tehdä tuotteesta kv-kelpoinen ja olemmekin jo tehneet ensimmäisiä pelinavauksia myös mm. Baltian ja Pohjoismaiden suuntaan.
Haemme siis suomeksi sanottuna osakasta, joka hallitsee järjestelmäkehityksen. Me emme ole tehneet periaatepäätöksiä tai muita linjanvetoja sen suhteen, mitä teknisiä ratkaisuja käyttäen tuotetta ryhdytään tekemään, vaan näiden osalta odotamme sinulta / teiltä sitä järkevää näkemystä perusteluineen.
Toimistomme sijaitsee Töölössä.
Matalan kynnyksen yhteydenotot joko puhelimitse taikka s-postilla, ei kellonaikarajoitteita.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?