8075 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress verkkosivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.4.2017 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8075 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Terve!

Tarvitsisin wordpress-verkkosivut ja ehkä tarkemmin sanottuna jo olemassa olevien sivujen tuunauksen.

Asiani menee kutakuinkin näin: Ostin palvelun yritykseltä 'x' verkkosivujen luomisesta, ja yritys luonnehti homman kestävän 2, max 3 viikkoa. 7 viikkoa myöhemmin, sivusto keskeneräisenä, palveluntarjoaja ei vastaa palvelua liittyviin kysymyksiin yms.. sanomattakin selvää lopetin yhteistyön palveluntarjoajan kanssa.

Nyt tarvitsisin siis jonkun hoitamaan homman loppuun saakka.

Verkkosivustoni on (osoite lisätiedoissa) ja lyhykäisyydessään idea sivustolle on tuottaa sisältöä ihmisille podcastin ja blogien muodossa, visuaalisella tavalla. Lisäksi sivustolla on myös oma alasivustonsa videoille, joka on oma yksikkönsä, ja jossa on tiettyyn segmenttiin liittyviä, itsetekemiä videoita. Mitä sivustolta vielä puuttuu tai on keskeneräistä, on sivuston yleisilmeen parantaminen (esim. Footerissa oleva kuva ja teksti sekä mahdollisuus lisätä esittelyteksti etusivulle, podcast sivustolle), tiettyjen alasivujen valmiiksiteko (esim. videot ala-sivusto, mikä on täysin keskeneräinen) sekä etusivun videon saaminen vasemmalle reunustalle. Oli vielä muitakin asioita, mutta en usko että tässä niitä tarvitsee vielä yksityiskohtaisesti eritellä? Yritän antaa kuvaa, mitä vielä tarvitsisin, jotta mahdollisesti voit antaa jonkun arvion tai näkemyksen hinnalle ja kestolle.

Videoalasivustosta vielä pakko mainita, että sen haluaisin toteuttaa https://www.mobilitywod.com/episodes/ tyylisesti, eli sivustolla on hakupaneeli, missä on eri parametrejä(toki visuaalisemmin ja kivemmannäköisenä kuin ko. sivustolla). Niitä valikoimalla valikoituu sen kategorian tai useamman kategorian sisältämät videot (esim. aamu, aamu + työ). Videot upottaisin youtuben kautta, ainakin aluksi. Eli noita videoita ei tulisi lainkaan tuolle etusivulle, vain podcast ja blogiartikkeleita.

Jos tarvitset jotain lisäinfoa tai muuta, niin let me know.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?