8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo startup-ohjelmistoyritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 13.4.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Yrityksemme suunnittelee ja toteuttaa ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja palvelualoille. Keskittymme erityisesti vaativiin ja liiketoimintakriittisiin järjestelmiin, joilloin asiakkaitamme ovat suuret ja keskikoiset organisaatiot. Asiakkaamme arvostavat hyvin paljon luotettavuutta, pysyvyyttä ja korkeaa osaamista, mutta samaan aikaan halutaan luovuutta ja tekemisen meininkiä/energisyyttä. Nämä ovat myös yhtiömme arvoja. Logon tulee ilmentää tai asiakkaalle pitää tulla mieleyhtymä juuri näihin tekijöihin katsoessaan logoa. Logon suunnittelua ja ideoita antavia (yleis)termejä ohjelmistoalalla ovat myös:

- pilvipalvelut (cloud)
- IoT (=internet of things)
- digitaalisuus
- automaatio
- ketteryys

Käytämme logoa verkkosivuille- ja julkaisuissa, somessa, sopimus-, tarjous- ja laskutusmateriaaleissa, teippauksissa, valomainoksessa, mahdollisesti myös painotöissä. Logon liittyvissä elementeissä yksinkertaisuus ja selkeys on kaunista.

Väreistä: sininen väri viestii luonnollisesti luotettavuutta ja stabiiliutta. Samaan aikaan tulisi ottaa huomioon myös luovuus ja energisyys. Voisiko esim. yhtiön nimeen liittyvän yksittäisen kirjaimen maalata eri värillä tai lisätä logoon elementti, joka tuo esiin luovuutta? Tai joku muu tarjoajan idea?

Tarjouspyyntöön ei ole määritetty budjettia, vaan pyrimme löytämään hinta-luovuussuhteeltaan parhaan toimittajan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?