8079 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Aloittelevan yrityksen nettisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.4.2017 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8079 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!
Tarkoituksenani on perustaa vuoden sisällä kotiin vietävien palveluiden yritys jolle tarvitsisin nettisivut. Tässä vaiheessa olen tehnyt liiketoimintasuunnitelman ja suoritan yrittäjän ammattitutkintoa valmistautuen yrittäjyyteen.
Jatkossa ajatus on laajentua mahdollisesti valtakunnalliseksi verkostoksi, joten toivon mukaan nettisivujen laajenemin on mahdollista.
Aloittelevalla yrityksellä ei kuitenkaan taloudelliset resurssit ole kovin kummoiset, joten perussivut lienee riittävät näin aluksi.

Toivoisin tarjouksen ihan peurasivuista ja vaihtoehtoisen tarjouksen suvuista, jotka ovat jo monipuolisemmat ja jonne asiakkaat voivat antaa palautetta ja jota kautta esim. palvelua voisi ostaa.

Kotiin vietävinä palveluina tarkoitan mm. kotiavustajan, kodinhoitajan ja kotiapualisen palveluja sekä kertaluontoisia tukipalvelutehtäviä. Tämän lisäksi yhteistyöyritysten palveluita joita kotitaloudet tarvitsevat kotona selviytyäkseen.
Asiakkaat voivat olla perheitä, vanhuksia, vammaisia ja vaikkapa kiireisiä sinkkuja, jotka tarvitsevat loma / työmatkansa ajaksi jonkun hoitamana lemmikkiä, katsomaan posteja tms...

Tarvitsen siis uudet sivut.
Tärkeintä on tiedottaa ja kuvailla yrityksen myynnissä olevia palveluja.
Asiakaspalautteen ja kävijämäärien seuraaminen.
Hinnasto, palvelukuvaukset eri kohderyhmille.
Verkon kautta palvelujen tilausmahdollisuus.
Kieliversiona toistaiseksi vain suomen kieli.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?