8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokaupan ym.suunnittelua

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 23.3.2017 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Etsin yritystä/yrityksiä jotka voisivat auttaa minua yritykseni toiminnan ja markkinoinnin suunnittelussa. Tarvitsen verkkokaupan jota voin jatkossa itse päivittää. Haluaisin yhtenäisen yleisilmeen (nettikauppa, logo, esitteet ja tuotteiden pakkaukset ym.

Valmistan 100% palmuöljystä pöytäkynttilöitä.Raaka-aine on sertifioitu. Palaessaan muodostaa ohuen pitsimäisen reunan. Ei hajua eikä käryä.Tämä on uutta suomessa. Tässä mittakaavassa suomessa ei kukaan valmista tätä tuotetta Kyntttilää kutsutaan usein pitsikynttiläksi tai kristallikynttiläksi. Budjetista voidaan neuvotella vielä tarkemmin erikseen. Myyn tuotetta netissä, messuilla, myyjäisissä ja erilaisissa tapahtumissa. Lisäksi kehitteillä kynttiläkutsumyyntiä. Myyn tuotetta myös yrityksille myyntiin kuten lahja- ja sisustusliikkeet, kukkakaupat ja eettiset yritykset. Tuotetta ostavat miehet ja naiset jotka ovat kiinnostuneet sisustamisesta tai ostavat lahjaksi. Erityistyhminä joogaa harrastavat, henkisesti heränneet tai eettisiä arvoja kannattavat.

Sivujen tyyli tulee olla laadukasta, hiukan luxusmaista, pehmeää linjaa. Värejä joita voi suunnittelussa käyttää ovat valkoinen, musta, harmaa, hopea ja vaaleanpunainen. Tyyli voisi olla maalaisromanttisen rouhea, mutta ei liian romanttinen.

Tarvitsen yrityksen joka voisi suunnitella ja toteuttaa tuotteiden paketoinnin, pakkaukset ym.
Tarvitsen kynttilöihin vyötteen ja tarran pohjaan jossa on standardit.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?