5821 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen teko

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.11.2012 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi, kotisivut, Google Analytics, Puhelinhuolto, Huoltolomake, Google apps

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5821 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yrityksen liiketoiminnan kuvaus:

Lifestyle Solutions Oy on 2-viikkoa vanha nuori innovatiivinen yritys joka tuo asiakkaille tuotteita ja palveluita mitkä helpottaa jokapäiväistä elämää. Aluksi olemme toteuttamassa verkkokauppaa sekä puhelinten huoltopalvelua osoitteeseen puhelinvelho.fi johon tässä haen tarjouksia.

Uudet sivut vai päivitys:

Tarvitsen uudet sivut alusta asti

Sivujen tarkoitus:

Sivujen tarkoitus on

Sivuston laajuus:

5-7 sivua

Sivuston kuvaus:

Pyytäisin teiltä tarjouspyynnön Puhelinvelho.fi sivuston tekemisestä valmispohjaa käyttäen. Yrityksemme on Lifestyle Solutions Oy.
Puhelinvelho tarjoaa puhelinten huoltopalvelua. Vaihdamme rikkoutuneet matkapuhelimien näytöt tai kustomoimme puhelimia kokonaan eri värisiksi tai asiakkaan pyynnöstä voimme myös pinnoittaa koko puhelimen kullalla.

Kotisivujen tulisi olla yksinkertaiset niin, että asiakas löytää helposti huoltolomakkeen ja pystyy kysymään huoltoa.
Mielestäni esimerkiksi puhelinhuolto.fi sivusto on esimerkki puhelinhuollosta joiden sivustolla on vaikea löytää haluamaansa. :)
Tärkeää on myös, että sivustolla on kuvagalleria jonne voin helposti lisätä kuvia korjatuista puhelimista ja josta asiakas voi valita valikosta vaihtoehdot Samsung, Nokia, Iphone, Kustomoidut katsoen ko. kategorian huolletut puhelimet jne (referenssit!).

Puhelinvelhon brändiksi tulee illustratorilla piiretty erillinen puhelin, jolla on hymy ja viitta. Olemme pyytäneet maskotista tarjouspyyntöjä Illustratoria hallitsevilta mainostoimistoilta, mutta jos teiltä tai teidän alihankkijoilta löytyy ammattitaitoa 3d maskoteista otamme mielellämme myös maskotista erillisiä tarjouspyyntöjä. :) http://mrsi.usace.army.mil/images/wizard-256x256.png

Sivustojen väriksi olen suunnitellut tealin sävyä, sinistä tai vihreää. Vihreä voisi kuvastaa palvelun tuomaa luonnonsuojelua, koska asiakkaiden ei tarvitse ostaa uutta puhelinta edellisen mennessä rikki. Teal tai sininen voisi muuten sopia hyvin silmälle.

Puhelinvelhon hostiksi olen ajatellut edullista godaddya, eikä sivustolla tarvitse olla esim. verkkokauppa järjestelmää. Sisällöntuotanto täytyy olla mielellään jokaiselle sivulle.
Sivustoon täytyy lisäksi integroida google apps ja google analytics. Sivustolle täytyy johtaa kaikki omistamani muutkin domainit (puhelinvelho.com, puhelinvelho.net).

Lifestyle Solutions Oy:lle tulee myös Magento verkkokauppa osoitteeseen www.jebou.com. Olen ajatellut, että puhelinhuoltoja voisi maksaa jotenkin myös tätä kautta. Ensisijaisesti laskutukset hoidetaan kuitenkin postiennakolla ja laskulla,
Jos tahdotte jotain lisätietoja tai on jotain kysyttävää voi myös soittaa.

Huom! Toivon, että sivut rakennetaan valmispohjaan kustannuksien säästämiseksi.

Samantyylisiä sivustoja:

Ei ole tullut vastaan.

Sivuston koodaus:

Suunnittelu riittää

Muuta huomioitavaa:

Budjetti mielummin alakanttiin.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?