5814 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut yliopiston ainejärjestölle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.11.2012 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi, kotisivut, Suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5814 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yrityksen liiketoiminnan kuvaus:

Ainejärjestö Mikrovillus on Itä-Suomen yliopiston (Joensuun kampus) biologian opiskelijoiden aktiivinen ainejärjestö, joka tunnetaan parhaiten joka vuosi vapun paikkeilla järjestettävästä 8-appro tapahtumasta. Aikaisemmin kotisivumme ovat olleet yliopiston kotisivujen alla, mutta nyt suunnitelmana on siirtyä yliopiston suojista yksityisen domainin alle. Muuton ohella vanhat sivut uudistetaan perusteellisesti.

Uudet sivut vai päivitys:

Tarvitsen uudet sivut alusta asti

Sivujen tarkoitus:

Sivujen tarkoitus on tarjota tietoa uusille opiskelijoille, toimia osana kommunikointiverkostoa, säilyttää ainejärjestön julkisia ja yksityisiä dokumentteja ja tiedostoja, tiedottaa tulevista tapahtumista, ylläpitää foorumia.

Sivuston laajuus:

7-10 sivua

Sivuston kuvaus:

Sivuilla on mainosbannerit yhteistyökumppaneille, tapahtumakalenteri, kirjautuminen, polling, yhteystiedot, dokumenttipankki pöytäkirjoille jne, foorumi, kuvagalleria sekä muutamia sivuja joissa esitellään tapahtumia sekä muuta toimintaa.

Samantyylisiä sivustoja:

http://www.nimetonkalakerho.com/

Sivuston koodaus:

Sivut pitää myös koodata

Muuta huomioitavaa:

Vanhat sivut osoitteessa www.uef.fi/mikrovillus

Sivut on tehty Liferaylla. Uusia sivuja ei tehdä Liferaylla, vaikka alusta ja sisällönhallintajärjestelmä ovat muuten vapaita. Hosting palveluiden tarkkaa sisältöä ei ole vielä päätetty.

Uudet sivut ovat helpot hallita ja päivittää. Sisältöä on helppo lisätä ja vanhaa muokata. Näin ollen uusi nettivastaava oppii helposti vastaamaan sivustosta vanhan nettivastaavan luovutettua paikkansa. Ainejärjestön jäsenet voivat kirjautua intraan. Sivut ovat asiallisen näköiset ja silmää miellyttävät, erityisesti 8-appro osio. Ainejärjestön keltamusta väriteema tulee sopivasti esille.

Toivomme, että erittelette tarjouksessanne eri komponenttien ja palvelujen hintoja, mikäli päätämme jättää jotakin pois. On myös suotavaa ehdottaa lisäpalveluja, joita ei ole toivomuksissa mainittu.

Saapuvia tarjouksia pidetään sitovina, ja ainejärjestön hallitus kokoontuu keskustelemaan niistä deadlinen jälkeen.

Alustava budjetti: 1500-2500€


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?