8090 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Suunnittelu ja toteutus - uudet wordpress sivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.2.2017 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8090 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Etsin tekijää uusille wordpress sivuilleni. Tarkoituksena olisi selkeyttää sivuja ja muuttaa palvelukonseptia, kuin myös muuttaa domain ja luoda uusi ilme uudelle palveluajatukselle. Tarvitsen perus wordpress sivut sekä niiden yhteyteen tulevan "jäsensivuston" mahdollisia verkkokoulutuksia varten (tuo jäsensivusto minulla on jo hankittuna erillisenä plug-in palveluna) mutta olen avoin myös muille ajatuksille.

Olen rakentamassa uutta koulutuskokonaisuutta ja minulla on hieman haasteita selkeyttää miten tämä uusi sivustoni olisi kaikista järkevin koostaa, joten arvostaisin jos sinulla on worpress taitojen lisäksi myös markkinointi taustaa. Tarvitsisin alkuun siis myös selkeyttävän markkonointiavun, jotta uusista sivuista voitaisiin rakentaa täysin tuota uutta verkkokoulutuspalvelua tukeva. Ensimmäinen koulutus on valmis ja toinen rakenteilla ja yhteensä niitä tulee olemaan viisi. Tällä hetkellä markkinoin koko viiden koulutuksen ketjua ensimmäisen koulutuksen kautta ja toivoisin apua siihen, miten tästä saataisiin toimiva markkinointipaketti tulevaisuutta ajatellen... (yksi koulutus, monta itsenäistä koulutusta?)

En etsi tällä kertaa varsinaisesti nopeaa tekijää, vaikka tietty aikataulu minulla onkin tulevan toisen verkkokoulutuksen tiimoilta, vaan etsin enemmänkin sinua, jolla on aikaa paneutua rakentamaan minun kanssani jotain isoa ja uutta. Etsin sinua, joka on valmis myös oppimaan itse lisää wordpressin mahdollisuuksista ajatusteni ja esiin ottamieni ideoideni myötä, niin ettei ajatuksiani teilata mahdolttomiksi oman osaamisesi puitteissa, Toivon, että olisit joustava uusille ideoille, mutta osaat rehellisesti sanoa minulle myös EI, jos jokin suunnittelemani toiminto ei tule toimimaan sivujeni kannalta hyvin.

Tavoitteena on luoda yksinkertaiset, kiinnostavat ja puhuttelevat sivut, jotka toimivat saumattomasti kaikkien mahdollisten toimintojen myötä. Tässä listaus sivuista, jotka tällä hetkellä tarvitsisin; etusivu, itseni esiitelysivu, verkkokoulutuksen esittelysivu, jäsensivut/verkkokoulutussivut, maksujärjestelmä verkkokoulutuksiin, yhteystietosivu, blogi.. tässä se mitä tarvitsen juuri tällä hetkellä uusien wordpress sivujen kokoamiseen, mutta minulla on vielä toinenkin osio tulevaisuutta varten, jonka voisi liittää mukaan sitten jos sille tulee jossain vaiheessa tarvetta (toinen verkkokoulutus aihe)....

Eli tarvitsisin ensin pienen mahdollisuuden käydä tulevan konseptini läpi markkinointi näkökulmasta, ennen kuin itse sivuja aletaan koostamaan... Täydellistä olisi, jos sinä pystyisit tekemään tämän kaiken itse, olemaan minulle markkinointituki (selkeä kokonaisuus-visuaalinen silmä) kuin myös tekninen tuki tämän uuden projektini tiimoilta. Kokonaisuus tulee rakentumaan tämän vuoden aikana kokoon, joten kysymys kuuluu myös, että oletko valmis sitoutumaan pitemmäksi aikaa palvelukseeni?

Minun kanssani on helppo tulla toimeen ja vaikka minulla onkin selkeä näkemys siitä mitä haluaisin tavoittaa, niin osaan olla myös joustava ja kuunnella sinunkin ideoitasi. Haluan, että sinä innostut tästä työstä yhtä paljon kuin minäkin, enkä halua että työstä tulee teknistä taistelua tai ajatusmaailmojen ristiriitaa. Olen valmis sijoittamaan sinuun ja palveluihisi paljonkin, jos olet valmis olemaan itse aidosti mukana tässä projektissa, etkä tee sitä vain toisella kädelläsi muiden töiden ohella. Arvostan toisin sanoen aitoa läsnäoloasi ja innostusta omaa ammattitaitoasi kohtaan.

Tässä ohessa vielä nykyiset verkkosivuni, että pääset tutustumaan hieman minuun, mutta mikään näistä nykyisten sivujeni aiheista ei tule suoraan siirtymään uusille sivuilleni, eli tuota vanhaa pohjaa ei voi käyttää, koska haluan uuden domainin ja oman rauhan rakentaa uudet verkkosivut omaan loistoonsa "kulissien takana".

Joten jos tekstini sai sinut innostumaan niin ota minuun yhteyttä ja tee tarjouksesi, odotan innolla, että pääsemme yhdessä rakentamaan jotain aivan uutta :) Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla, mutta puhelimeenkin vastaan mahdollisuuksien mukaan :)

Yhteistyökuvioita odotellen


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?