8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Google- näkyvyyden parantaminen rakennusalan toimijalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 31.1.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8212 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hakusessa olisi rakennusalasta, remontoinnista tai rakennuttamisesta ainakin jollakin tasolla ymmärtävä kumppani, joka olisi halukas auttamaan meitä hakukonenäkyvyyden lisäämisessä ja opastamisessa. Olemme vielä kohuu tuore ja pieni peluri asiantuntijakentässä, mutta hiljan lanseesaamamme palvelu on saanut poikkeuksellisen hyvän vastaanoton ja uskomme, että kumppanille tulisi olemaan käyttöä säännöllisen epäsäännöllisesti.

Olemme yhteistyömallin ja laskutusperusteen suhteen kohtuullisen avoimia, joten palvelua voi tarjota niin tuntilaskutusperusteisesti, "urakkaluonteisesti" taikka näitä yhdistelemällä.
Tahdomme painottaa, että etsimme henkilöä / palveluntarjoajaa, jonka kanssa voisimme kehittää yhteistyötä mahdollisuuksien mukaan pidempijänteisesti.
Ensimmäinen asia olisi kuitenkin tämä hakukoneoptimointi ja siihen liittyvät toimenpiteet. Arvostamme rakennusalaan liityviä referenssejä ja jonkinasteista alan terminologian tuntemusta.

Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?