8098 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokaupan tekninen toteutus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.1.2017 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8098 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Meillä on työstössä lemmikkibisnekseen WP:llä tehty palvelukokonaisuus, joka julkaistaan kuukauden kuluessa. Sen jatkeeksi on tarkoitus saada mahdollisimman pian julkaisun jälkeen multivendor-tyyppinen verkkokauppa.

Tarkoitus on, että verkkokauppa on erillinen osa, koska sivusto on jo nyt varsin monimutkainen ja raskas kokonaisuus. Alusta on vapaasti valittavissa, mutta sen tulee tukea monikauppiaisuutta eli sitä, että kukin kauppias voi itse lisätä ja poistaa tuotteitaan ja että tuotteet saadaan näkymään kauppiaskohtaisesti.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy osaamista ja kiinnostusta verkkokaupan tekniselle toteutukselle. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, mutta edellytämme, että osaat etsiä itsenäisesti ratkaisuja ja toteuttaa ne.

Ilmianna itsesi välittömästi (sähköpostiosoite lisätiedoissa)
Projekti voi startata heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka haemme ensisijaisesti verkkokauppatoteuttajaa, niin jatkossa meillä voi pätevälle kehittäjälle olla tarjolla myös tulevaisuuteen töitä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?