8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointiviestinnän toteuttaja

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.12.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8212 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yritys etsii luotettavaa ja pitkäikäistä yhteistyökumppania toteuttamaan erilaisia markkinointiviestintätehtäviä. Lähinnä erilaisia printtipuolen asioita, esitteitä, julisteita, suorapostituksia, referenssikuvauksia ym. vastaavia. Osaaminen myös digipuolelle katsotaan eduksi.

Etsimme tehtävään monipuolista alan rautaista ammattilaista, joka pystyy itsenäisesti toteuttamaan kokonaisuuksia ja tässä tarvittavia taitoja ovat mm. graafinen suunnittelu, tekstien tuottaminen ja taittaminen. Kaikki yrityksemme markkinointiviestintä tulee olla Husqvarnan ohjeituksen mukaista ja tarjoamme käyttöön myös ison yrityksen laajan tuen mm. pohjien ja kuvapankin muodossa.

Toimipisteemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on aloittaa yhteistyö heti vuoden alusta joten mikäli kiinnoistuit niin ota pikaisesti yhteyttä sähköpostilla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?