5821 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Hakukoneoptimointi ja koodaus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.11.2016 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5821 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme hakukoneoptimointiin ja koodauksen osaavaa tekijää verkkokauppaliikenteen ja myynnin kasvattamiseksi.

(osoite lisätiedoissa) -verkkokauppa on korualan yhteisö, jossa suomalaiset muotoilijat ja käyttäjät kohtaavat. Jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme löydät laadukkaita suomalaisia koruja ja asusteita itsellesi tai lahjaksi.

Verkkokaupan päätavoitteena on nostaa esille muotoilualan lahjakkuuksia, lisätä suomalaisten muotoilijoiden tunnettavuutta valtakunnallisesti ja miksei tulevaisuudessa myös maailmalaajuisesti. Haluamme tukea suomalaisia muotoilijoita kertomalla suunnittelusta ja työstä korujen/asusteiden taustalla.

Haluamme tarjota mahdollisuuden kuluttajille valita tuotteita, jotka edustavat suomalaista työtä. Suomalaisen korumuotoilun tulevaisuus rakentuu suomalaisilla valinnoilla. Tuet suomalaisia korumuotoilijoita valitsemalla heidän tuotteitaan.

Verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet ovat tekijöidensä yksilöllisesti suunnittelemia ja valmistamia, eikä niitä välttämättä löydä muualta.

Tilaat verkkokaupastamme yksilölliset korut ja asusteet helposti ja luotettavasti. Tuetaan yhdessä suomalaisuutta tekemällä suomalaisia valintoja.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?