8064 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Rakenna ja ansaitse

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 31.10.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8064 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Minulla on liikeidea. Omasta mielestäni se on hyvä idea. Se on ollut yleensä hyvä idea myös niiden mielestä kenelle siitä olen luottamuksellisesti kertonut. Siihen kuuluu oleellisena osana ohjelma joka mahdollistaa ja pitää kaikki liikeidean mukaisen liiketoiminnan osapuolien toimet hallinnassa. Yritykseen kuuluu muutakin mutta ohjelmisto on idean ydinosaamista. En voi paljastaa julkisesti mistä on kyse koska idea voidaan silloin varastaa. Siksi laitan ideani esille vielä tässä vaiheessa salatusti. Voin kuitenkin kertoa siitä jotakin. Se onko idea lopulta hyvä, huono vai jotakin siltä väliltä päättää palvelun loppukäyttäjä, asiakas. Minä itse tai minun tulevat kumppanini eivät voi sitä asiakkaan puolesta päättää. Me emme siis vielä varmasti tiedä miten valovoimainen idea on ennen kuin se on toteutettu. Me voimme kuitenkin esittää sen voimasta ennusteita.

Haluaisin esitellä ideani sinulle (voit olla yksittäinen henkilö tai yritys) mikäli sinulla on osaamista kauppa&palvelukonseptin rakentamisesta internettiin ohjelmallisin keinoin. Esittelen ideani sinulle salassapitosopimuksella jotta se on turvassa silloinkin mikäli yhteistyömme ei pääsisi alkamaan. Liikeideani yhdistää internetissä ostajan ja myyjän. Molemmat palvelua käyttävät osapuolet säästävät siinä rahaa. Tai ansaitsevat rahaa, asia voidaan ilmaista kummin päin tahansa. Potentiaalisia palvelun käyttäjiä, joista jokainen säästää tai ansaitsee rahaa, on suomessa ja muualla maailmalla lähes jokainen kansalainen joka osaa lukea ja kirjoittaa. Ideani on monistettavissa varsin helposti myös muihin maihin. Suomi näyttää ensimmäisenä markkina-alueena millainen potentiaali idealla lopulta on. Suomessa on noin 5 000 000 ihmistä. Saksassa 16 kertainen määrä, englannissa noin 12 kertainen määrä…. jo EU- alueella ihmisiä on hyvin paljon. Ja maailma jatkuu senkin jälkeen.

Mikäli ideani olisi sinustakin hyvä ja jatkokehityskelpoinen ja muutekin tulisimme keskenämme toimeen sinun panoksesi tuotto-osuutta vastaan (neuvotellaan osuutesi) olisi sinun työpanos yhteiseen, uuteen yritykseemme. Rakennat tarvittavan kauppajärjestelmän sekä sen ulkoasun ja tarvittaessa päivität sekä pidät sitä palvelun valmistumisen jälkeen yllä jotta yhteinen palvelumme toisi meille jatkuvaa ja säännöllistä passiivista tuloa. Minä huolehdin varsinaisen liiketoiminnan pyörittämisestä. Olisitko kiinnostunut kuulemaan tästä asiasta lisää?

Tehtävät:
1. sovelluksen rakentaminen
2. sovelluksen ylläpito
3. sovelluksen päivitys

Palkkiot:
1. palkkio ennakkoon arvioitujen tuntien perusteella ohjelmiston rakentamisesta. Tuntihinta on alan keskituntiansio. Maksetaan vähintään 7 % osuus ohjelmiston tuottamasta kuukausiliikevaihdosta niin kauan kunnes koko suoritus on saatettu loppuun.
2. säännöllinen kuukausipalkkio ohjelmiston ylläpidosta ennakkoon määritellyn liikevaihtotason jälkeen. Maksetaan yrityksen liikevaihdon perusteella. Voi nousta ja laskea.
3. tuntihintapohjaiset palkkiot ohjelmiston päivityksistä. Alan keskituntiansion perusteella.
4. osuus yhtiön tekemästä tuloksesta suomen ja ulkomaiden alueella.

Muuta:
1. tehdään salassapitosopimus jotta voin esitellä idean turvallisesti.
2. mikäli päädymme yhteistyöhön osapuolten välinen yhteystyösopimus on molempien osapuolten eduksi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?