8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.10.2016 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Kesälukioseura pyytää tarjousta verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Verkkosivujen toteutus on osa Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaa kotouttamistyötä tukevaa hanketta.

1) Yleistiedot yhdistyksestä ja projektista

Monikulttuurinen yhdistys, joka on toiminut vuodesta 2015. Yhdistys pyrkii parantamaan Suomessa asuvien koulutettujen afganistanilaisten kotoutumista ja kiinnittymistä työelämään.

2) Verkkosivuston sisällöt

Kolme kieltä: 1) Suomi 2) Englanti 3) Dari/Pashtu (Huom! Oikealta vasemmalle kulkeva kirjaimisto)

Verkkosivut tulevat sisältämään tekstiä, artikkeleita (office word- ja pdf-tiedostot), kuvia, logoja ja videoita. Tavoitteena on luoda helppokäyttöiset sivut, jotka on vaivatonta päivittää.

Esimerkkinä toivotusta tyylistä/ulkoasusta on sivusto http://iribnews.ir/.

Sivujen pohjana voidaan käyttää valmista teemaa. Tiettyä teemaa ei ole valittu.

3) Sivustosta vastaavat henkilöt

AFA ry vastaa verkkosivujen päivittämisestä. Yhteyshenkilö koskien verkkosivujen sisältöä ja suunnittelua on (lisätiedoissa)

4) Työn toteutus

Verkkosivujen toteutus tulee hoitaa marras-joulukuun 2016 aikana. Verkkosivujen toteutus on mahdollista toteuttaa niin, että AFA ry:n mediatiimi hoitaa tietojen syöttämisen sivustoille. Pyydämme tarjousta ensisijaisesti verkkosivustojen julkaisujärjestelmän pystyttämisestä, ulkoasun optimoinnista sekä tarvittavan perusrakenteen luomisesta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?