8074 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Hyvä freelance-koodari tule kehittämään yrityksen kasvua.

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.10.2016 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8074 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsin hyvää freelance-koodaria, joka hallitsee muun muassa WordPressin. Sijainnillasi ei ole mitään väliä mutta toivon Uudenmaan läänin alueelta olevan, jotta voimme yhdessä työstää yrityksen sivustoa.
Tarvitsen apua kansainvälisen verkkokaupan kassan update apuun ja lisätarjouksen (englanniksi termi on upsell) asentamiseen sinne (osa jo toiminassa.
Jos tämä pikku projekti sujuu hyvin, tarjolla on myös mahdollisesti lisää verkkosivun asennushommia ynnä muuta koodaamista sivustossa ja sen kehittämistä, lähinnä nostamista Wordpress sivustolta omalle uudelle tasolle.

Myytävät tuotteet vaihtelevat sivustossa. Maksu menee ostajan pankki-tai luottokortilta eikä asiakas joudu syöttämään tietojaan uudelleen riittää, kun hän joko hyväksyy tai hylkää yhdellä klikkauksella myös toisen tuotteen tilaamisen.

Käytössä ovat nyt muun muassa Ecwid store ja WooCommercen muutama plugin ja Stripe-korttimaksupalvelu, jossa on API.

Näiden kaikkien pitää pelata keskenään taustalla.

Tuossa siis lyhyesti hieman tietoa. Selitän kyllä koko homman tarkemmin, kun otat yhteyttä ja.

Odotan sinulta teknisten taitojen lisäksi ainakin kohtuullisia ihmissuhdetaitoja, kuten sähköpostiin vastaamista ajallaan ja sanasi pitämistä. Varaudu myös esittämään muutamia referenssejä.

Jos olet kiinnostunut, lähetä minulle sähköpostia, niin jutellaan lisää.

Tavoitteeni on löytää luotettava ohjelmoija, joka osaa toteuttaa ideani vikkelästi, ja jonka kanssa voin työskennellä yhdessä vuosia kehittäen yritystä. Samalla saatat oppia jotain minulta uutta yrityksestä ja myöhemmin saattaa olla mahdollisuutta sivuston luonti omaan sivusto kantaan ja sen ylläpitoon ja asiakkaiden avustamista mutta tästä myöhemmin yrityksen kasvun ohessa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?