8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsitään ahkeria ja yrittäjähenkisiä myyjiä

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 9.10.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8212 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yritys tuo maahan ja myy rengaspainevalvontajärjestelmää kuljetusyrityksille. Asiakkaina meillä on mm. Neste Oilin, Olvin ja VR-transpointin lukuisat alihankkijat. Tehtäväsi on sopia tapaaminen asiakkaan kanssa ja myydä tuotettamme. Aikaisempaa työkokemusta ei tarvitse olla, me koulutamme sinut tehtävään. Tärkeintä on, että asenne on kohdallaan. Emme tarjoa takuupalkkaa, vaan uskomme tuntuvaan provisioon. Autosta ja B-kortista on hyötyä työssä. Me tarjoamme sinulle työpuhelimen ja mikäli et autoa omista, niin voimme sellaisen järjestää. Työtä voi tehdä etänä, mutta tärkeistä asioista pidämme silloin tällöin kokouksia.

Mainitsethan työhakemuksessa ainakin seuraavat asiat: Ikäsi, aikaisempi työkokemus (jos on.), harrastukset. Työhakemus voi olla hyvinkin vapaamuotoinen, mutta muista, että tärkeintä on myydä ensiksi itsesi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?