5814 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

WooCommerce-osaaja

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.9.2016 | Budjetti: +10000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5814 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Haemme kasvavaan joukkoomme WooCommerce osaajaa alihankintayhteistyöhön.

Työtä olisi tarjolla omalla toiminimellä/yrityksellä tekevälle projektiluonteisesti, mahdollisesti myöhemmin jatkuvasti. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne, teet mitä lupaat sekä olet täsmällinen ja joustava ammattilainen jonka kanssa yhteistyö toimii. Sinulla on myös silmää ja tyylikäs responsiivinen teema tai sen käpistely ei tuota vaikeuksia. Ymmärrät myös asiakaspalvelun merkityksen ja osana tiimiämme et pelkää olla tekemisissä välillä myös suoraan asiakkaidemme kanssa. Mikäli yhteistyö toimii ja työtä riittää, sinulle ei ole mahdottomuus ajatella työskenteleväsi ainoastaan meidän projektiemme parissa.

Mitä arvostamme?

- vahvaa HTML5/WooCommerce/WordPress/Bootstrap/jne. osaamista
- omaa työtilaa ja työvälineitä
- oma-aloitteisuutta
- joustavuutta
- nopeutta

Tuomme sinulle valmiita projekteja pöytään, joten odotamme että tuntihintasi meille on kilpailukykyinen ja sinulle sellainen, että työn tekeminen tuntuu kuitenkin palkitsevalta. Lähetä tarjoamasi tuntihinta (alv 0%), mahdollinen CV:si ja työnäytteesi sähköpostitse tammikuun loppuun mennessä. Olemme yhteydessä sopiviin henkilöihin syyskuun aikana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?