8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sisällöntuottajaa etsitään kirjoittamaan sisältöä eri sivustoille

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.8.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kirjoitus ja käännöstyöt

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Etsimme sisällöntuottajaa kirjoittamaan sisältöä erilaisille sivustoprojekteille, joita yrityksellämme on. Suurimmaksi osaksi kyseessä on eriaiheiset sivustot, joille tulee kirjoittaa laadukasta ja aiheeltaan ennaltamääriteltyä sisältöä. Siitä on hyötyä, mikäli olet tottunut kirjoittamaan hakukoneoptimoituja tekstejä. Mikäli sinulla ei ole tästä kokemusta, voimme opettaa sen sinulle, mistä on sinulle varmasti hyötyä jatkossa.

Ideaalitilanteessa saat meiltä sisäänkirjautumistunnukset eri Wordpress-sivustoillemme ja kirjoitat tekstit suoraan sinne noudattaen määrittelemäämme ohjeistusta. Maksamme yhdessä sovittavan korvauksen jokaisesta kirjoituksestasi (n 400-500 sanaa per kirjoitus) ja voit tehdä kirjoitukset milloin vain ja missä vain yhdessä sopimiemme aikataulujen mukaisesti. Laskutuksen voit tehdä esimerkiksi kuukausittain tai tarvittaessa vaikka joka toinen viikko.

Uskomme, että tehtävä sopii parhaiten freelancerina toimivalle kirjoittajalle, joka kaipaa lisäprojekteja itselleen. Mikäli homma kiinnostaa sinua, kerrothan lyhyesti itsestäsi. Ryhdymme mielellämme toimeen mahdollisimman nopeasti.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?