8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo, kotisivut ja mahdollisesti verkkokauppa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 13.6.2016 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Olen aloittelemassa valokuvaajana ja tarvitsisin näyttävät kotisivut. Yritystä en ole vielä perustanut, mutta se tulee eteen kesäkuun loppuun mennessä. Nimeksi tulee varmaankin jotain yksinkertaista, kuten Valokuvaaja Tiina tai esim. Sinun valokuvaajasi. Se on vähän vielä auki, mutta olen avoin myös ehdotuksille :-)

Kotisivuille tulisi luonnollisesti paljon kuviani ja joko nyt tai myöhemmin mahdollisuus myydä kuvia verkkokaupan kautta, ideana esim. että häistä otettuja kuvia voisi käydä linkin kautta häävieraat tilaamassa ja toimittaisin sitten paperikuvat heille postissa.

Muuten kyseessä olisi näyttävät, minun kuviini perustuvat sivut, joita voin itse helposti päivittää jatkossa.

Jos mahdollista, voisi jakaa tämän kahteen vaiheeseen, jossa ensin toimintani esittely, kuvia (paljon) ja mahdollisuus ottaa yhteyttä tai tehdä tarjouspyyntö minulle, ehkä ajanvarauskalenteri, jos haluaa tilata minut keikalle ja sitten yhteistyökumppanien sivusto ja jotain asiakasreferenssejä jne. Olen käyttänyt WordPressiä blogissani, että sen kanssa tulen toimeen ja voin luoda sivuja ja päivityksiä itsekin.

Toivoisin ainakin alustavat tarjoukset sähköpostitse, koska en pääse välttämättä päiväaikaan vastaamaan puhelimeen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?