8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokaupan perustaminen ja sen graafinen suunnittelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.4.2016 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Olen perustamassa verkkokauppaa ja tarvitsen apua sekä itse kaupan toteutuksen, että sen graafiseen suunnitteluun sekä mahdollisen logon suunnitteluun.
Kauppa tulee toimimaan ainoastaan verkossa. Pääasiakasryhmä tulee olemaan pienten lasten äidit. Kaupassa myydään lastentarvikkeita (tutit, tuttipullot, eväsrasia, ruokailuvälineet yms.), teräs ja hopeakoruja (joissa haluttu nimi tai teksti), erilaisia lahjatavaroita (esim. kastelahjat, häälahjat), sekä myöhemmin mahdollisesti liikelahjoja seuroille ja yrityksille. Tuotteisiin merkitään laserlaitteella asiakkaan haluama nimi tai teksti. Liikeideana on henkilökohtainen ja personoitu tuote lapselle tai lahjan saajalle.
Tuotteita tulee kaupassa olemaan aluksi noin 100-200, mutta mahdollisesti tuotteiden määrä kasvaa.

Verkkokaupan pitää siis olla sellainen, että asiakas pystyy kirjoittamaan haluamansa nimen tai tekstin valitsemansa tuotteen sivulle. Verkkokauppa alustaa en ole vielä päättänyt.

Mielellään perustaisin verkkokaupan avoimen lähdekoodin verkkokauppa alustalle, joka on tietenkin mobiilisopiva. Osaan hieman itsekin koodausta, mutta vaan perusteita. Kauppa haluan myös itse pystyä päivittämään.

Haluaisin kaupalle tyylikkään, pääosin nuoriin äiteihin vetoavan ulkoasun.

Saisinko näillä tiedoilla jonkinlaisen hinnan kaupan toteutukselle sekä graafiselle suunnittelulle? Budjettini suuruus riippuu myös tarjouksesta eli voi olla mahdollisesti isompi kuin tässä annettu 1000-2000 euroa. Toteutusaikataulu myös kiinnostaa.
Annan mielelläni lisätietoja, aluksi sähköpostilla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?