5823 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Turnaussivusto eSportsia varten

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 11.3.2016 | Budjetti: +10000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5823 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,
olemme rakentamassa eSport-sivustoa jonka tarkoituksena on järjestää online-turnauksia, mihin pelaajia tulee ympäri maailmaa. Seuraavassa on koko sivuston kuvaus, mikä olisi tarkoitus saada lanseerattua ensi vuonna. Sitä ennen (syksyllä) olisi tarkoitus olla tästä sivustosta beta-versio, missä voi testata tuotetta ja toiminnallisuuksia.

Raotan tässä koko sivustoa ja tarvetta muutaman casen kautta. Jos tulee jotain lisäkysyttävää niin saa olla yhteydessä:

1. Pelaaja tulee nettisivuille ja näkee etusivulla erilaisia alueita, näitä voi olla esim. turnaukset, pelit, pelaajat, tiimit sekä verkkokauppa. Pelaaja valitsee turnaukset. Hän löytää haluamansa turnauksen joka on merkitty alkavaksi huomenna. Pelaaja rekisteröityy sivustolle, jolloin hänen tietonsa otetaan ylös. Hän ilmoittautuu turnaukseen jonotuslistalle. Jonotuslistalla(?) on tällä hetkellä 56/128 pelaajaa. Viestissä kiitetään ilmoittautumisesta ja annetaan mahdollisuus maksaa turnauksen osallistumismaksu nyt ja muistutetaan, että se tulee olla maksettuna viimeistään 15 min ennen turnauksen alkua (PayPal vai käyttäjätiliin sidottu rahatili? En osaa vielä sanoa.). Lisäksi kerrotaan että sisäänkirjautuminen(?) turnaukseen alkaa kaksi tuntia ennen turnauksen alkua eli klo xx:xx. Pelaaja ei maksa maksua vielä.

Seuraavana päivänä hän saa teksti-/spostiviestin missä kerrotaan että sisäänkirjautuminen on alkanut ja peliä ei ole vielä maksettu. Pelaaja kirjautuu sivustolle sekä turnaukseen ja maksaa vaaditun summan. Hänen tilansa listalla muuttuu peliä odottavaksi. Kun peli alkaa hän näkee sivustolta vastustajansa sekä hänen tietonsa. Pelaaja pelaa pelinsä ja ottaa voitostaan screenshotin. Hän ilmoittaa tuloksensa sivustolla ja liittää mukaan ottamansa voitto screenshotin. Sitten hän odottaa kunnes saa uuden vastustajan. Seuraavan pelin hän häviää ja turnaus päättyy siihen. Aiemmin ei ole ollut tarvetta, mutta nyt hän menee katsomaan mitä pelaajille tarkoitetussa chatissa jutellaan. (Tämä voi olla myös ulkopuolinen chat-palvelu, esim. irc)

Kun koko turnaus on loppunut pelaaja kirjautuu sivustolle ja näkee että hänelle on maksettu yhdestä voitosta pieni rahasumma. Mennessään top-sivustolle, hän huomaa olevansa 2245. ränkätty pelaaja yhdellä voitollaan.

2. Pelaaja tulee sivustolle ja suuntaa verkkokauppaan. Hän näkee siellä mielenkiintoiselta vaikuttavan tuotteen. Opetusvideon pelaamisesta hänen lempipeliään. Hän näkee siitä teaserin jonka jälkeen vakuuttuu ja päättää maksaa summan. Hän katsoo videon ja on tyytyväinen.

Tästä itsevarmuutta saaneena pelaaja menee sivuston foorumille Etsitään pelaajia -osioon. Sieltä hän löytää erään suhteellisen hyvin menestyneen tiimin joka etsii pelaajia. Hän jättää viestin ja häneen otetaan yhteyttä. Pelaaja sai myös itselleen tiimin.

Yleisesti:
Sivuston tulisi olla käyttäjän puolelta mahdollisimman yksinkertainen ja simppeli. Sivustolle pitää saada eri rooleja, kuten turnausmoderaattori, tavallinen käyttäjä ja super-käyttäjä. Jokaiselle tietysti eri oikeuksia mitä voivat tehdä. Turnausjärjestäjän tulisi saada valita useasta eri vaihtoehdosta millaisen turnauksen järjestää. Tiestysti eri pelit, mutta myös eri paritussysteemi. Single elimination, double elimination, round robin ja swiss system ovat ne yleisimmät ja varmaan riittävät. En tiedä tarvitseeko sen olla sivustolla itsellään vai upotettuna ja voiko tähän hyödyntää esim. challongea? Myös turnauksen osallistujien määrää tulisi voida muuttaa.

Toki sivuston tulee olla myös mahdollisimman mobiilioptimoitu, mutta se lienee tämän päivän itsestäänselvyys, tai ainakin tulisi olla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?