5822 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress verkkokauppa ja e-learning-sivusto

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.11.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5822 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olen uudistamassa vuoden toiminutta koirankoulutusalaan liittyvää verkkopalvelua wordpressin päälle. Palvelussa on verkkokauppa, jonka kautta voi ostaa koulutuksia sekä tällä hetkellä erillisellä alustalla toimiva e-learning -ympäristö. Uudessa palvelussa kaikkien näiden osien on tarkoitus toimia saumattomasti yhdessä. Verkkokauppa woocommercen päällä ja e-learning toteutetaan sivujen käyttöoikeuksien hallintaa ja bbpressiä hyödyntäen.

Rakentaminen on jo aloitettu, palveluntarjoaja hankittu ja lisäosat bbpress ja woocommerce sekä members asennettu sivustolle. Sivuston vanhan osoitteen ja uuden osoitteen johon palvelun rakentaminen on aloitettu saa sähköpostitse.

Apua tarvitsisin seuraaviin asioihin:

- teeman etsintä ja asentaminen sivustolle. Teeman tulisi tukea bbpressiä ja woocommercea sekä mahdollistaa monipuolinen sisällöntuotanto (videot, kuvat, tekstit, muu multimedia). Teemassa tulisi olla vähintään muutamia eri sivupohjia ja sen tulisi tukea sisällöntuotantoa wysivyg-tyyppisesti, jotta sisältöä pystyy jatkossa päivittämään ilman koodaustaitoja. Sopiva teema voisi olla evolve, mutta sen koodi on ilmeisesti huonoa.

- wordpressin wysivyg-editorin päivittäminen monipuoliseksi (valintoihin mm. eri otsikkotyypit), jotta sisällön tuotanto onnistuu jatkossa ilman koodaustaitoja.

- css-tyylitiedoston rakentaminen teemaan siten että se tukee monipuolista sisältöä (listaukset, videot, muu multimedia) ja eri toiminnallisuuksia laadukkaasti.

- ostoprosessin testaus, sivujen otsikoiden ja urlien SEO-optimointi yhteistyössä palveluntarjoajan kanssa (urleista pitäisi saada pois palveluntarjoajan osoitteet)

Verkko-oppimisen suhteen on 2 vaihtoehtoa joista otan mielelläni tarjoukseen erittelyn:
- vaihtoehto 1) rakennetaan sivupohjat verkko-oppimissisällöille (koostuvat teksti, kuva ja
videomateriaalista), joissa yksi kurssi sidotaan omalla valikolla/vimpaimella yhtenäiseksi ja
helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi

vaihtoehto 2) vaihtoehto 1 + käyttäjäoikeuksien hallinnan rakentaminen ostoprosessiin siten, että kun käyttäjä ostaa verkkokaupasta palvelun (eli oikeudet sivuston sisältöihin), hän saa (automattisesti, mikäli mahdollista) näkyviin ne sisällöt sivustolla jotka hän on ostanut.

Tarjouspyyntöön ei kuulu:
- sisällön tuotanto (kuvat, tekstit, videot)
- vanhan sisällön migrointi uuteen palveluun

Sisällytäthän tarjoukseen joitakin referenssejä aiemmista projekteista sekä aikataulun jolla työ pystyttäisiin aloittamaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?