5823 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mobiilisovellus ja nettisivut kilpailutukseen liittyen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 5.10.2015 | Budjetti: +10000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5823 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei kaikki!

Etsin yhteistyökumppaneita toteuttamaan nettisivu idean joka liittyy kilpailutukseen ja tarjousten tekemiseen.

Projekti tulisi käynnistää mahdollisimman pian. Roolisi olisi tehdä ja ylläpitää verkkosivut jotka toimivat hyvin jouhevasti niin mobiililla kuin perinteisillä laitteilla. Mobiili toteutukseen pitäisi saada esimerkiksi GPS paikannus ja sivuihin pitäisi upottaa jonkilainen maksutapa. Myöhemmin sivuston ylläpito ja mahdollisten muutosten tekeminen olisi kontollasi. Vastineeksi tästä olen valmis neuvottelemaan prosenttiosuudesta perustettavasta yrityksestä/tai tuloksesta myöskin kohtuullinen käteiskorvaus on mahdollinen. Erään yrityksen arvio toteutuksen kestosta on noin 170h mutta heillä on tällä hetkellä aikataulun kanssa kiirettä. Projekti vaatii aluksi täyttä työpanosta ja myöhemmin vastuu vähenee ylläpidollisiin toimenpiteisiin. Olen halukas keskustelemaan projektista lisää kasvotusten kun olemme kirjoittaneet salassapitosopimuksen.

Etsin tyyppiä joka on yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, yrittäjähenkinen, teknisesti taitava ja rivakka toteutuksessa. Oikeanlaisen tyypin löytyessä yhteistyöprojekteja voi löytyä tulevaisuudessa lisääkin.

Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä ensisijaisesti sähköpostiin tai suoraan puhelimella.

Ystävällisin terveisin
Mikko


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?