5814 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tehdäänkö yhdessä menestys - kohteenamme on maailma

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.9.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5814 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Minulla on liikeidea. Omasta mielestäni se on hyvä idea. Siihen kuuluu oleellisena osana ohjelmisto joka mahdollistaa ja pitää kaikki liikeidean mukaisen liiketoiminnan osapuolien toimet hallinnassa. Siihen kuuluu muutakin mutta ohjelmisto on idean ydinosaamista. En voi paljastaa julkisesti mistä on kyse koska idea voidaan silloin varastaa. Siksi laitan ideani esille vielä tässä vaiheessa salatusti. Voin kuitenkin kertoa siitä jotakin. Se onko idea lopulta hyvä, huono vai jotakin siltä väliltä päättää palvelun loppukäyttäjä, asiakas. Minä itse tai minun tulevat kumppanini eivät voi sitä asiakkaan puolesta päättää. Me emme siis vielä tiedä miten valovoimainen idea on ennen kuin se on toteutettu. Me voimme kuitenkin esittää sen voimasta ennusteita.

Haluaisin esitellä ideani sinulle (voit olla yksittäinen henkilö tai yritys) mikäli sinulla on osaamista kauppa&palvelukonseptin rakentamisesta internettiin ohjelmallisin keinoin. Esittelen ideani sinulle salassapitosopimuksella jotta se on turvassa silloinkin mikäli yhteistyömme ei pääsisi alkamaan. Liikeideani yhdistää ostajan ja myyjän. Molemmat osapuolet säästävät siinä rahaa. Tai ansaitsevat rahaa, asia voidaan ilmaista kummin päin tahansa. Potentiaalisia palvelun käyttäjiä, joista jokainen säästää tai ansaitsee rahaa, on suomessa ja muualla maailmalla lähes jokainen kansalainen joka osaa lukea ja kirjoittaa. Ideani on monistettavissa varsin helposti myös muihin maihin. Suomi näyttää ensimmäisenä markkina-alueena millainen potentiaali idealla lopulta on. Suomessa on noin 5 000 000 ihmistä. Saksassa 16 kertainen määrä, englannissa noin 12 kertainen määrä…. jo EU- alueella ihmisiä on hyvin paljon. Ja maailma jatkuu senkin jälkeen.

Mikäli ideani olisi sinustakin hyvä ja jatkokehityskelpoinen ja muutekin tulisimme keskenämme toimeen sinun panoksesi yritysosuutta vastaan (neuvotellaan osuutesi) olisi sinun työpanos yhteiseen, uuteen yritykseemme. Rakennat tietojärjestelmän, sen ulkoasun ja tarvittaessa päivität sekä pidät sitä yllä myöhemminkin jotta yhteinen palvelumme toisi meille jatkuvaa ja säännöllistä tuloa. Minä huolehdin varsinaisen liiketoiminnan pyörittämisestä. Oletko kiinnostunut kuulemaan asiastani lisää?


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?