8074 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Käyttöliittymäsuunnittelija (Design Lead/UI/UX)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.9.2015 | Budjetti: +10000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8074 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yrityksemme on kehittämässä ainutlaatuista palvelua, joka mahdollistaa sosiaalisen median, uutisten, musiikin ja anturidatan seuraamisen uudella tavalla.

Oletko:

Nälkäinen ohjelmoija (Design Lead/UI/UX) jolla on kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysprosesseista, pilvipalveluympäristöistä sekä android/ios kehityksestä.

Osallistut hands-on mobiiliappin kehitykseen. Mukaudut startup meininkiin, viihdyt niin sijoittajakekkereissä kuin öisissä kehitysspurteissa.

Palvelusta on tehty tähän mennessä demo ja palkan lisäksi korvaus työstä annetaan osakeoptioina. Haluamme tuoda yritykseen toimintakulttuurin, joka kannustaa tiimiäsi luomaan lisäarvoa osakkeenomistajille ja itselleen.

Yhtiön sijoittajina ja neuvonantajina on useita FiBAN/EstBAN enkelisijoittajia, joiden asiantuntemus on projektin käytössä. Yhtiön partnereina ovat Tekes, DIGILE sekä Frantic.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla 2.10.2015 mennessä!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?