8166 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Some-osaaja korualan yhteisölle ja verkkokaupalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 31.7.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8166 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Verkkokauppamme avataan 1.9.2015 ja tavoitteenamme on olla edistyksellinen korualan yhteisö ja verkkokauppa.

Meidän päätavoitteena on lisätä suomalaisten korumuotoilijoiden myyntiä valtakunnallisesti ja tulevaisuudessa myös maailmanlaajuisesti. Haluamme myös kertoa suomalaisten muotoilijoiden korusuunnittelusta ja työstä korujen taustalla sekä helpottaa kuluttajien mahdollisuuksia valita tuotteita, jotka edistävät suomalaista työtä.

Etsimämme henkilö?

Oletko sosiaalisesta mediasta kiinnostunut opiskelija tai vaikkapa someguru? Haluatko mielenkiintoisen työn opintojen ohelle, iltahommiksi muun työn ohelle? Etsimme nyt osa-aikaista some-osaajaa osaksi digimarkkinointitiimiä.

Tässä tehtävässä tulet olemaan vastuussa yrityksemme verkkokaupan viestinnästä eri some-kanavissa yhdessä digitiimimme kanssa. Tehtävä tarjoaa sinulle tilaisuuden työskennellä erittäin mielenkiintoisessa ja kasvavassa yrityksessä ja sosiaalisen median aallon harjalla.

Työajan määrittelet itse, työtä voi tehdä myös etätyönä joten asuinkunnallasi ei ole merkitystä.

Etsimämme henkilö on suhtautuu intohimoisesti sosiaaliseen mediaan. Koulutusalallasi ei ole niin väliä, sillä tärkeintä on, että tekstiä syntyy ja tunnet Facebookin, Twitterin, Instagramin ja Pinterestin salat käytännön tasolla. Sinulla on mielellään jonkinlaista näyttöä niiden parissa toimimisesta esim. harrastusprojektin parissa. Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen, ja ymmärrät, miten erilaisten sidosryhmien kanssa viestitään, oli kyseessä sitten nuori tai eläkkeellä oleva henkilö. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomenkielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Some-kanavat hallussa (esimerkiksi Facebook, Twitteri, Instagram ja Pinterest)
* Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvät sosiaaliset taidot
* Innokas ja positiivinen asenne
* Suomen kielentaitoa
* Olet hyvä sisällöntuottaja

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 1- 40 h/viikko, sovittavissa joustavasti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Liitäthän CV:si mukaan

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin, työhön liittyen, voit lähettää sähköpostia tai soitot klo 16 jälkeen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?