8076 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Automaattinen hiirenklikkaaja halutuille kordinaateille

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.6.2015 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8076 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!

Tarvitsen työhöni automaattista hiirenklikkaajaa johon sovelluksen käyttäjä(minä) voi määritellä useamman sijainnin näytöllä minne hiiri klikkaa (X ja Y kordinaatit) sekä viiveen minkä jälkeen hiiri klikkaa seuraavaan sijaintiin. Viiveen pitää pystyä määrittämään erikseen joka klikkaukselle. Ohjelmaan määritän "klikkausjonon" (n. 100 klikkausta) joita ohjelma klikkailee automaattisesti aina uudestaan. Eli kun ohjelmaan määritellyt klikkaukset on klikattu niin ohjelman tulee aloittaa klikkaaminen alusta. Ohjelmaan täytyy olla mahdollista muuttaa klikkauksia tarvittaessa mahdollisimman helposti. Ohjelmassa täytyisi näkyä jossain hiirenkursorin nykyisen sijainnin x ja y kordinaatit, jotta ohjelman määrittäminen on helpompaa. Plussaa olisi, jos ohjelmalla voisi tallentaa "profiileja" joihin voi tallentaa erilaisia klikkausjonoja (ilmoita tarjouksessa paljonko tämä ominaisuus lisää hintaa).

Visuaalisuudella ei ole mitään väliä. Käytännöllisyydelläkään ei ole kamalaa väliä kunhan ohjelmaan voi määritellä uusia klikkausjonoja sulavasti ja muokata edellisiä ilman, että kaikki merkinnän edessä olevat klikkaukset deletoidaan.

Ohjelmaa käytetään win 7 + käyttöjärjestelmissä. Ohjelma tulee korvaamaan pientä työjuttua mikä normaalisti tehdään käsin klikkaamalla hiirellä samaa aina uudestaan ja uudestaan.

Huom!
Vastaavia ohjelmia on jo olemassa mistä voi ottaa mallia. Esimerkiksi tämä: http://www.murgee.com/auto-mouse-click/
En ole kuitenkaan varma näiden sovelluksien lisensseistä yrityskäyttöön. Jos sinulla on tiedossa vastaaava ohjelma missä on selvä rajaton lisenssi yrityskäyttöön niin maksan vinkistä pienen palkkion (tee tarjous).
Ohjelman tekijän täytyy antaa kirjallinen lupa käyttää sovellusta rajattomasti yrityskäytössä, mutta kehittäjä ei ole tietenkään vastuussa mitä ohjelmistolla tehdään. Valitsen tarjouksen sunnuntaina 28.6. Palveluun ei saanut syötettyä aikaisempaa sulkeutumispäivää.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?