7744 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Omiin kykyihinsä luottava myyjä/markkinoija saa paikan

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 9.6.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Myynti ja markkinointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7744 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Pari vuotta toimineessa Start Upissa olisi osaavalle myyjälle referenssin paikka: kuinka saada asiakkaat ostamaan toimivaa palvelua tuntemattomalta alkuvaiheessa olevalta B2B yritykseltä, joka kasvattaa asiakkaan liiketoiminnan voittoa kehittämällä henkilöstön sisäistä työmotivaatiota.

Markkinointipalvelun tarjoajia parveilee ympärillämme, mutta ei yhtään sellaista, joka uskoisi omiin kykyihinsä sen verran, että uskaltaisi tehdä puhtaasti provisiopalkalla. Olen luvannut ensimmäisistä kaupoista jopa 50% myyntiprovision, mutta ei. Tuohta pitää löydä kouraan riippumatta tuloksista! Eihän tämä näin voi mennä.

Vertailun vuoksi kerrottakoon, että teen itse mielelläni muutaman kerran esimerkiksi business coachingia veloituksetta, mikäli saan onnistuessani laskutettavaa työtä. Minun tapauksessa on vielä niin, että onnistumisen punnitsee asiakas täysin subjektiivisesti. Sinun tapauksessa onnistuminen olisi helpommin määriteltävä, objektiivisesti arvioitava ja konkreettinen asia: uusi asiakas.

Luotatko oman palvelusi toimivuuteen? Tämä ei ole vellihousujen hommaa, asiansa osaavalle markkinointi/myyntihenkilölle töitä kyllä on. Ota yhteyttä!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?