8074 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kevyt mobiiliaplikaatio

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 27.5.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8074 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Meillä tulee olemaan viimeistään heinäkuun alussa valmiina ulkoasu mobiiliaplikaatiolle jolle tarvitsemme teknisen toteutuksen. Phonegap tai vastaava käy. Toteutus tarvitaan Android, ios ja wp alustoille. Tärkein tehtävä sovelluksella on hakea tietoja API-rajapinnalta sekä ilmoittaa käyttäjälle kun hän saa uusia "viestejä" reaaliajassa. Viestit lähettää palvelin, toteutustapa vielä avoin. Tarkempia teitoja saa sähköpostilla. Viestejä voi tulla minuutin välein.

Haen tässä vaiheessa hinta-arviota ja työ alkaisi siis kesä-heinäkuulla. Valmista tulisi olla heinä-elokuussa. Jatkokehityksestä ja ylläpidosta mahdollisuus neuvotella jos se otetaan huomioon ensimmäisen osion hinnassa.

Työn voi suorittaa kevytyrittäjänä kuten ukko.fi laskutuksella tai omalla yrityksellä.

Työ tullaan suorittamaan etätyönä tai paikallisesti Lahdessa asiakasyrityksemme tiloissa. Ennen projektin aloitusta tulemme allekirjoituttamaan salassapito- ja kilpailukieltosopimuksen. Joten tarjoukset vain sellaisilta jotka voivat siihen sitoutua. Kilpailukiellolla tarkoitetaan samanlaisen sovelluksen tekemistä muille yrityksille.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?