8080 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

WordPress osaaja/koodari

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.5.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8080 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Haemme WordPress osaajia verkostoomme. Teet HTML5/CSS-valmiusasteen leiskoista teemoja liukuhihnalta, tunnet WordPressin kuin omat taskusi, jQuery-kirjastot, PHP ja javascript on toinen äidinkielesi ja ongelmia ei tuota lisäosien käyttö ja räätälöit/teet niitä näppärästi ehkä myös itse. Työtä olisi tarjolla omalla toiminimellä/yrityksellä tekevälle säännöllisesti, mahdollisesti useampi sivusto kuukaudessa tilauskannan mukaan. Pääasiassa WP-asennusta, teemojen tekemistä ja pieniä lisäpalikoita/ominaisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Olet kaiken lisäksi hyvä tyyppi ja täsmällinen ammattilainen, jonka kanssa päivittäinen yhteistyö toimii. Ymmärrät myös asiakaspalvelun alkeet ja osana verkostoamme et pelkää olla tekemisissä välillä myös suoraan asiakkaiden kanssa.

Lähetä CV:si, mahdollinen portfolio ja tarjous (tuntihintasi) sähköpostitse toukokuun loppuun mennessä. Olemme yhteydessä potentiaalisiin yhteistyökumppaneihin kesäkuun aikana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?