5821 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen teko

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 23.4.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5821 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Palvelu: Internetsivu jossa asiakas valitsee tuotteen eBay-verkkokaupasta ja tilaa tuotteen meidän sivultamme. Näin asiakas välttää maksamisen Paypal-maksunvälityspalvelun kautta.

Yritämme luoda asiakkaalle helpomman käyttökokemuksen eBay:ssa asioimiselle. Tavoitteenamme on saada lokalisoitua eBayn tuotevalikoima meidän sivullemme, jos tämä ei ole mahdollista, asiakas valitsee tuotteen eBay:sta ja syöttää tuotenumeron sivullemme ja tilaa sen meiltä, syöttäen lomake kenttään omat tietonsa. (s posti, tuotteen tiedot, nimi ja osoite) tämän jälkeen lähetämme asiakkaan s postiin laskun, jonka asiakas maksaa suomalaisella verkkopankilla tilillemme ja tämän jälkeen teemme tilauksen suoraan asiakkaan osoitteeseen.

Meidän palvelumme etu siis on se, että saat maksettua tuotteesi suomalaisessa verkkopankissa, eikä asiakkaan tarvitse käyttää Paypal-palvelua rahojensa siirtämiseen. Me siis hoidamme tämän asiakkaan puolesta. Tavoitteenamme on saada tämä automatisoitua, jotta meidän aikaamme ei kulu tilausten tekemiseen, vaan pystymme keskittymään asiakkaiden opastamiseen ja auttamiseen mahdollisissa ongelmatilanteissa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?