8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sähköinen perhekortti liitolle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.4.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8065 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Liitolla on (nimi lisätiedoissa) -menetelmä, joka on tarkoitettu auttamaan perheiden terveysneuvonnassa. Menetelmän avulla keskustelu elintavoista helpottuu ja annettu ohjaus on havainnollisempaa sekä yksilöllisempää. Menetelmä tukee perheiden hyvinvointia korostamalla myönteistä ilmapiiriä ja yhdessä toimimista. Menetelmän työvälineet ovat perheelle tarkoitettu kortti sekä ammattilaiselle kehitetyt tieto- ja kuvakansio.

Liitto pyytää tarjousta sähköisen kortin toteuttamisesta. Kyseessä on kahden pahvisen päiväkirjamallisen kortin sähköiset versiot. Korteilla kerätään perheen liikunta- ja ruokatottumuksia yksinkertaisilla valintakysymyksillä, joita täyttävät isä, äiti sekä 1-6 luokan koululainen. Kortin voi toteuttaa esimerkiksi yksinkertaisella HTML- ja JavaScript-koodauksella, mutta toteuttaja saa tarjota myös omaa ratkaisumalliaan. Tarkemman kuvauksen sähköisestä kortista saa pyytämällä projektiin liittyvät dokumentit liitolta. Projekti käynnistetään välittömästi, kun toteuttaja on valittu ja pyritään saamaan valmiiksi kesäkuun aikana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?