5906 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen uusiminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 19.3.2012 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5906 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yrityksen liiketoiminnan kuvaus:

Lieksan Laatuherkut on tuotekehitykseen panostava ja osaava elintarvikealan yritys. Se on perustettu 1994 entisen Valion Lieksan meijerin toimitiloihin. Kiinteistössä on ollut meijeritoimintaa jo 1900-luvun alkupuolelta lähtien.

Yrityksen liikeideana on valmistaa laadukkaita erikoiselintarvikkeita keskusliikkeille ja elintarviketeollisuuteen. Voimme räätälöidä nopeastikin asiakkaan toivoman tuotteen ja valmistamme myös suhteellisen pieniä eriä kerrallaan. Teemme tuotteita sekä omalla merkillä että private labelina. Käytämme perinteisiä menetelmiä, joissa kone on ihmisen jatke eikä päinvastoin.

Lieksan Laatuherkkujen tuotteita ovat mm. maustevoit, sulatejuustot, pasha ja muut rahkatuotteet, riisipuuro sekä juuressoseet.

Uudet sivut vai päivitys:

Vanhat sivuni pitäisi päivittää

Sivujen tarkoitus:

Sivujen tarkoitus on esitellä yritys ja tuotteet

Sivuston laajuus:

5-7 sivua

Sivuston kuvaus:

Yleisesittely, tuotteet omina sivuinaan tai ainakin klikattavina kuvina + tuoteseloisteina, yhteistiedot, sopimusvalmistus -osio. Voisi olla jotain liikkuvaa banneria tms. Lisää värejä ja dynamiikkaa.

Sivuston koodaus:

En tiedä


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?