5918 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.3.2012 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5918 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yrityksen liiketoiminnan kuvaus:

Kosmetiikan maahantuontiyritys. Maahantuonnissa 14 sarjaa, asiakkaina tavaratalot, kauneushoitolat, kampaamot, tax free.

Kotisivut www.carpelancosmetics.fi olleet käytössä 2005 lähtien. Olisi aika uusia sivustot. Emme ole olleet tyytyväisiä tämänhetkiseen palveluntuottajaamme.

Muuta huomioitavaa:

Haluaisimme modernit sivut, joita voimme helposti itse päivittää ja työstää. tärkeätä on myös varsin nopeassa aikataulussa työskentely, jotta saamme näkyvyyden uusille sarjoillemme.***** Toimeksiantaja tarkensi tarjouspyyntöä (23.3.2012 klo 12:11): *****
Ei verkkokauppaa. Meillä on useita eri domain nimiä, jotka kaikki vievät carpelancosmetics.fi osoitteeseen. Haluamme kotisivut, jotka ovat oman yrityksemme näköiset ja kahdella kotimaisella. Tällä hetkellä hakukoneet löytävät meidät hienosti ja haluaisimme säilyttää sivustojemme aseman hakujen kärjessä. Nettikauppamme www.showstopper.fi linkitetään kotisivujemme yhteyteen, josta kuluttajat pääsevät tekemään ostoksia. Nykyinen kauppa, joka näkyy etusivuillamme suljetaan. Tarjoukseen tulisi sisältyä nykyisen sisällön siirto uusille sivuille. Alussa mainitsemani kahdella kotimaisella ei mielestäni ole este yksikieliselle palveluntarjoajalle, sillä me teemme tarvittavat käännökset. Tämänhetkiseesä ratkaisussa emme pysty lisäämään etusivulle uusia tuotebrändejä. Tarvisemme ratkaisun, jossa pystymme itse mahdollisuuksien mukaan kasvattamaan brändivalikoimaa tai jopa poistamaan. Jokaisesta brändistä tulisi olla esittelysivu, sillä toimimme b to b pohjalta. Lisäksi sivuillamme hortoilee aimo määrä kuluttajia, joten heille kaupan linkityksen lisäksi tulisi olla "lomake" madollisuus esittää kysymyksiä. Olemme avoinna ideoille ja ehdotuksille. Asiakkamme ovat myös onkin verran kyselleet nettitukkukauppaa.

***** Toimeksiantaja tarkensi tarjouspyyntöä (23.3.2012 klo 13:23): *****
Osa teistä kyseli referessejä, sivuja, jotka miellyttävät meitä. www.yb-skin.com, www.oddmolly.com, www.georgjensen.com, www.designdenmark.co.nz, www.beovision10.com, www.kaffe-clothing.com, www.tomassabo.com


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?