8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Puhelinhuollolle uudet kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.1.2015 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Puhelinhuoltomme kaipaa uusia responsiivisia kotisivuja.

Sivuja pitäisi saada uuteen paljon luotettavampaan ja asiakasta houkuttelevampaan uskoon. 95% asiakkaista on ollut Vaasalaisia, joten kotisivujen olisi mahtava herättää luottamusta myös muualla.

Olemme ajatelleet kotisivuja Wordpress alustalle tätä teemaa käyttäen: http://demo.theme-fusion.com/

Tärkeimmät uusien sivujen ominaisuudet:
1. Tarjouspyynnön jättäminen täytyy tehdä mahdollisimman helpoksi. Nykyisissä kotisivuissa tuo oikealla ylhällä oleva painike on toiminut hyvin. Sen voisi säilyttää.
2. Responsiivisuus. Sivujen täytyy toimia myös puhelimella / tabletilla.
3. Tietysti mahdollisimman näyttävät sivut.
4. Yhteystiedot selkeästi esillä.
5. Kuvagalleria mihin on tarkoitus ottaa jokaisesta huolletusta puhelimesta kuvat ja mahdollisesti lyhyt selitys mitä ollaan tehty ja mihin hintaan.
6. Blogi
7. Hakukoneoptimointiin olisi hyvä kiinnittää huomiota. Nykyään nuo melko rumatkin sivut löytyy hyvin googlella (esim haku "puhelinhuolto"). Tietysti on tarkoitus, että uudet kotisivut sijoittuu nykyisiä paremmin.

Kotisivut tulee meidän OVH:n VPS Cloud palvelimelle missä on myös verkkokauppamme (osoite lisätiedoissa)
Sähköpostiliikenteen hoitaa google apps(free).

Ilmoittaisitteko erikseen kuuluuko tarjouspyyntöön myös uusien sivujen asennus OVH:n VPS Cloud palvelimelle ja kuinka suuri lisätyö tässä tapauksessa tulee. Mahdollisesti voimme sopia pelkästään sivujen teosta ja hoidamme asennustyön itse freelancerin kautta.

Ilmoittaisitteko myös mahdollisimman tarkasti mitä työtä tarjous sisältää. Tahtoisimme sivut ensi sijaisesti valmiin teeman pohjalta kustannuksien säästämiseksi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?