8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Supergraafikko, sankarikoostaja, WordPress-ninja, CSS-soturi, some-sissi...

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 8.12.2014 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitaan Y-tunnuksen omaavia lisäkäsiä webbisivuprojekteihin.

Jos sinulta sujuu simmut ummessa WordPress-teemojen kustomointi, verkkosivujen suunnittelu, ja jos sinulta syntyy tasokasta grafiikkaa käden käänteessä, niin lue eteenpäin.

Jos pystyt mihin vain css:llä & html:llä, tekemäsi työ on tasokasta ja toimivaa ja jos koostat virheettömän uutiskirjeen alta aikayksikön, niin kannattaa laittaa meille viestiä.

Muita asioita, joita arvostamme: jquery, javascript, kokemus, mukavuus, saksankielen taito, idearikkaus, englanninkielen taito, php, huumorintaju, nopeus, markkinointi, some ja suoraselkäisyys.

Meillä on aika ajoin liian paljon projekteja päällekkäin nykyiselle miehistölle. Tällöin olisi mukava, että löytyy joku pätevä luottopakki, jolle työtä tarjota. Laittakaa meille tuntihintanne, yhteystietosi, esimerkkejä tekemistänne töistä ja jotain muuta mukavaa löpertelyä, niin jatketaan siitä, jos niikseen tulee.

Puhelimella ei kannata tavoitella, sillä matkustelemme paljon.

Hyvät joulut kaikille!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?