8063 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettisivut ja palvelutuote uuteen yritykseen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 27.10.2014 | Budjetti: 5000 - 10000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8063 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarkoitus olisi koodata matchmaking palvelu joka tulisi nettisivuille. Nettisivut tulee koodata niin, että saadaan suojattu https yhteys. Itse matchmaking palvelu on samankaltainen kuin esimerkiksi Match.com deittipalvelu. Kyse ei kuitenkaan ole minkäänlaisesta deittipalvelusta. Ymmärtääkseni tämä softa koodattaisiin html tai php kielellä (saatan olla täysin väärässä) tai jollain kielellä joka on koodarin mielestä kaikkein paras tuloksen saavuttamiseen.

Softa toimisi niinkuin matchmaking yleensä, eli kaksi eri tahoa rastii erilaisia rasteja ja rastien osuessa yhteen syntyy matcheja. Matchit ohjelma antaisi luettelona tarkimmasta osumasta alaspäin. Matchit pisteytettäisiin siten, että "parhaan arvosanan" saaneet ovat parhaita matchejä. Ohjelmaan tulisi kaksi erilaista tahoa, jotka eroavat toisistaan hieman. Toisen ollessa X ja toisen Y vain X voi halutessaan painottaa haluamiensa rastien tärkeyttä niin, että normaalin yhden pisteen sijaan siitä saisi enemmän tai vähemmän pisteitä sen osuessa. X voisi halutessaan myös määritellä jonkin rastin pakolliseksi osumaksi, jotta match olisi mahdollinen. Nämä ominaisuudet ja joitain muitakin ominaisuuksia joita on X:llä tulisi salata Y:ltä niin, että Y ei niitä nää. Ohjelmaa käytettäisiin kirjautumalla nettisivuille facebook tunnuksilla. Todennäköisesti tarvittaisiin myös ominaisuus jonka avulla pystyisimme halutessamme julkaisemaan mainoksen kaikkien kirjautuneiden facebook aikajanalla heidän hyväksyessä käytön ehdot. Ennen varsinaisen ohjelman käyttämistä olisi tehtävä profiili näille nettisivuille, jossa olisi yhteystiedot ja vapaaehtoisia liitetiedostoja jne... Profiilin pystyisi katsomaan kuka vaan, mutta profiilin varsinainen idea olisi se, että hakiessa matcheja ohjelma näyttää matchit parhaasta alaspäin ja tästä valikosta voi halutessaan tutkia profiilia tarkemmin. Profiilia ja matchien hakuasetuksia tulisi pystyä muuttamaan milloin vain. Nettisivujen ja ohjelman ulkomuodon suunnittelu ei olisi itse koodarin tehtävä. Koodarin ideoita ja ehdotuksia toki otettaisiin vastaan mielellään, mutta niistä ei erikseen makseta eikä niitä koodarilta odoteta, sillä suunnittelemisen teemme itse. Ohjelmaan ja nettisivuille tulee siis myös ulkomuodotoon vaikuttavia asioita, mutta ne ovat niin yksinkertaisia koodata, ettei niistä tarvitse luetteloa tehdä esim. kuvan taustalle liittämistä, väritystä tai tikku-ukko animaatiota jne...

Koska samankaltaisia palveluita on Suomessa runsaasti, mutta samanlaisia tietääksemme vain yksi maailmassa, en voi täysin antaa ilmi mitä olemme tekemässä ilman NDA-sopimusta. Urakan kiinnostaessa ja hintasi ollessa kilpailukykyinen muiden antamien arvioiden kanssa voimme tehdä NDA-sopimuksen, jonka jälkeen näytämme tarkalleen mitä haluamme.

Aiemman perusteella tarvitsemme suuntaa antavan hinta-arvion kilpailuttaaksemme koodarit. Hinta tarkennetaan NDA-sopimuksen jälkeen. Vastaan mielelläni kysymyksiin parhaani mukaan, joten lähetäthän kysymyksesi ja/tai hinta-arvion sähköpostiini. Voit myös laittaa tekstiviestin tai soittaa.

Hinta-arvio on osa rahoituslaskelmaamme joten budjettia ei vielä ole vahvistettu. Arvioimme budjetin suuruudeksi 4000-10000€. Riippuen kuinka pitkälle palvelua kehitetään, budjetti saattaa jatkossa ylittää myös 10 000€ reilusti.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?