8095 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkosivujen uudistus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.10.2014 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8095 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

yrityksemme nettisivut kaipaavat sekä sisällöllistä että ulkoisen ilmeen päivitystä. Yritys on uuden ajan suorahakuyritys, jonka ydintoimintaa on löytää asiakkailleen työntekijät erilaisiin tehtäviin asiantuntijoista toimihenkilöihin, aina yrityksen johtoon saakka.

Uudistuksen tavoitteet: Yrityksemme haluaa saada näkyvyyttä ja olla helposti löydettävissä hakukoneissa, jotta voimme tavoittaa uusia asiakkaita. Sivustolla tulisi tulla heti selkeästi esille palvelulupauksemme (100% varmuus löytämisessä, nopeus, kustannustehokkuus) ja yhteydenoton tulee olla helppoa, muutamalla klikkauksella tapahtuvaa. Haluamme tuoda esiin asiantuntijuuttamme ja rakentaa luotettavan yhteistyökumppanin imagon. Tavoitteena ovat raikkaat ja tyylikkäät verkkosivut, jotka ovat myös mobiiliskaalautuvat. Tyypillinen käyttäjä kuuluu yrityksen ylimpään johtoon, ja hänet tulisi sivuillamme vakuuttaa palvelumme paremmuudesta suhteessa muihin saman alan yrityksiin.

Layout: Selkeä ja informatiivinen, sisältömäärä suunnilleen sama tai suppeampi ja sanomaltaan kirkkaampi kuin nykyinen. Ulkoasu halutaan vastaamaan suorahakupalvelumme varmuutta, nopeutta ja luotettavuutta sekä kustannustehokkuutta. Pitää olla tyylikäs niin mobiililaitteella kuin myös tietokoneen näytöllä.

Toiminnallisuudet: päivitysmahdollisuus itse, esim. wordpressin päälle, yhteydenottolomake, yhteydenotto myös suoraan henkilöiden yhteystiedoista sekä palvelukuvauksista, mahdollisesti kuva/tekstikaruselli, iframe-upotukset


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?